Salajenii au dominat Cupa Simleului la karate

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Salajenii au dominat Cupa Simleului la karate

Sala de sport a Grupului Scolar Ioan Ossian din Simleu Silvaniei a gazduit cea de-a XII-a editie a turneului interjudetean de karate modern, Cupa Simleului, la care au fost prezenti 120 de sportivi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj. Concursul a fost organizat de CS Omega Simleu Silvaniei, in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Salaj si Primaria Simleu Silvaniei. La startul competitiei a luat parte si primarul orasului, Septimiu Turcas, care a ramas impresionat de numarul participantilor, urandu-le succes tuturor sportivilor. Tot in deschidere, CS Omega a sustinut o scurta demonstratie de arte martiale. Sportivii s-au intrecut in probe de kumite individual, iar la final, cei mai buni au primit din partea organizatorilor trofee, medalii si diplome, in aplauzele unui public foarte numeros. Salajul a fost reprezentat de CS Dani-San Zalau si CS Omega Simleu Silvaniei, care a fost prezent si cu o delegatie de sportivi din Jibou si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei.

Sportivii de la CS Omega, din Simleu Silvaniei si Jibou au obtinut 15 locuri I, noua locuri II si 14 locuri III. S-au remarcat: Tania Pop, Cristina Santavan, Aida Pop, Carla Ciobanu, Laura Remes, Jozsa Iasmina, Maria Gradinaru, Iarina Ihos, Daria Crisan, Sintia Boda, Luigi Pop, Darius Balint, Marius Lazar, Tudor Hozan, Ciprian Rad, Ionut Pap, Nicolae Rad, Roland Barnutiu, Balyoki Richard si Antonio Ardelean.

Felicitam, pe aceasta cale, toti sportivii, multumim parintilor acestora si tuturor sustinatorilor care ne-au sprijinit in buna desfasurare a acestei actiuni, a precizat presedintele CS Omega, Gheorghe Pop.

Sportivii de la CS Dani-San Zalau au obtinut urmatoarele rezultate: locul I – Giulia Gurzau, Linda Keresztes, Kovacs Peter; locul II – Andrei Cret, Adrian Jecan, Sorin Halmajan; locul III – Sergiu Marcus, Norbert Dombi, Andrei Brazdau, Sergiu Pop, Sergiu Gombasi, Darius Sichet, Darius Opris, Diego Rucarean si Radu Cuceu. Instructorul CS Dani-San, Dan Chis, s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, mai ales de cei care au obtinut locurile fruntase.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »