Sălăjeanul Vlad Morar s-a întors în Liga I

După o perioadă de doi ani şi jumătate în care a activat în campionatul Greciei, la formaţia Panetolikos, Vlad Morar se întoarce în campionatul Românesc. Fotbalistul originar din comuna Crişeni a semnat un contract valabil pe o perioadă de şase luni cu ultima clasată din Liga I, FC Voluntari, echipă antrenată de Mihai Teja.

„FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de şase luni cu jucătorul Vlad Morar. Clubul nostru îi urează „Bun venit” şi îi doreşte să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari”, se arată într-un comunicat apărut pe pagina de socializare a clubului.

Atacantul sălăjean s-a alăturat în cursul zilei de marţi lotului condus de Mihai Teja, aflat în cantonament în Antalya.

56 de apariţii a avut Vlad Morar în tricoul formaţiei Panetolikos, pentru care a marcat 16 goluri.

În vârstă de 26 de ani, Morar a mai activat în România la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Beitar Jerusalem, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş şi FC Viitorul Constanţa. Morar este campion al României cu Viitorul Constanţa şi câştigător al Cupei României cu Petrolul Ploieşti.

Pare puţin surprinzătoare alegerea atacantului de a evolua la ultima clasată din Liga I, în condiţiile în care acesta a mai fost ofertat de Astra, Chindia Târgovişte, Academica Clinceni, dar a avut oferte şi din Serie B, precum şi din prima ligă poloneză.

Leave a Comment