Salajeanul de la U Cluj, Vlad Morar, s-a reprofilat pe golf

Magazin Salajean 23 februarie 2012 0

Salajeanul de la U Cluj, Vlad Morar, s-a reprofilat pe golfFormatia salajeanului Vlad Morar, de la Universitatea Cluj, se afla in al doilea stagiu de pregatire, in Antalya, sustinand zilele trecute primele doua partide de verificare din cadrul celui de-al doilea cantonament, ambele castigate de studenti.

Marti dimineata, studentii au avut parte de o sedinta de pregatire mai speciala, antrenorul Ionut Badea inlocuind antrenamentul de fotbal, cu un joc de golf. Toti jucatorii din lotul Universitatii s-au aratat incantati de decizia antrenorului, unii reusind chiar sa impresioneze prin tenacitatea cu care au lovit mingea de golf.

Sepcile rosii au sustinut primele doua amicale impotriva bulgarilor de la FC Lodogorets, respectiv impotriva rusilor de la Terek Groznyi. Salajeanul Vlad Morar a fost titular in primul meci, irosind o buna ocazie de a marca pentru Universitatea, in timp ce in al doilea amical, sustinut luni seara, antrenorul Badea l-a introdus in teren doar in partea secunda.

Scorul final din partida cu FC Lodogorets a fost 1 – 0, unica reusita apartinandu-i lui Claudiu Niculescu, in timp ce luni seara, clujenii au castigat cu 4 – 0, prin reusitele lui Adrian Cristea (2), Alex Pacurar si Gicu Grozav.

Universitatea Cluj are programat azi un nou amical, adversarul nefiind stabilit pana ieri, la ora inchiderii editiei, iar vineri va reveni in tara. Primul meci oficial pentru echipa salajeanului Vlad Morar este programat in data de 3 martie, de la ora 18, in deplasare la Rapid Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »