Sălăjeanul care a promovat Rapidul în Liga I, neplătit de patru luni

Transferat în iarna acestui an la Rapid Bucureşti, fotbalistul sălăjean Vlad Morar a avut un aport important la promovarea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Acesta a reuşit opt goluri în retur pentru formaţia de sub Podul Grant, unele în momente foarte importante. La fel s-a întâmplat şi duminică, în victoria pe care Rapidul a obţinut-o cu scorul de 3 – 1 în faţa Academicii Clinceni. Morar a reuşit o „dublă” prin care „alb-vişinii” au promovat matematic în Liga I.
Totuşi, problemele financiare continuă la Rapid, jucătorii fiind neplătiţi de trei luni. Vlad Morar are chiar patru luni de când nu a mai primit niciun salariu din partea conducerii, iar sâmbătă seara a nunţat că nu se va prezenta la jocul de duminică.
„Vlad Morar a refuzat să mai joace fără bani. El şi Kusnir sunt neplătiţi de patru luni dacă nu mă înşel. S-a săturat de promisiuni. Managerul lui, Anamaria Prodan, a vorbit câteva ore cu el şi l-a convins să se întoarcă şi să joace ca un profesionist până la final chiar şi fără bani. Vlad este un jucător incredibil. Poate schimba soarta unui meci într-o secundă. Am muncit foarte mult cu el, am crezut în el şi mi-a ieşit”, a afirmat antrenorul Dan Alexa.
Chiar dacă a promovat în Liga I cu Rapid Bucureşti, sunt şanse ca Vlad Morar să se despartă în această vară de formaţia giuleşteană.

Leave a Comment