Sala Sporturilor, pregatita pentru Champions League

Magazin Salajean 8 septembrie 2010 0

Sala Sporturilor, pregatita pentru Champions League

In circa doua saptamani, lucrarile de reabilitare a Salii Sporturilor din Zalau vor fi terminate, da asigurari primarul Radu Capilnasiu. Potrivit spuselor sale, pana in acest moment au fost realizate circa 90 la suta din investitiile prevazute in proiect, termenul de finalizare fiind 24 septembrie.

Edilul sustine ca pentru reparatiile interioare, municipalitatea a cheltuit 70.000 de lei, bani din care a fost refacuta tencuiala, s-a montat tamplarie PVC, au fost executate lucrari de igienizare si s-au inlocuit instalatiile sanitare. Lucrarile mentionate au vizat in special zona vestiarelor si zona de intrare a oficialilor si sportivilor. Am fost nevoiti sa modernizam Sala Sporturilor pentru a putea gazdui meciurile din cadrul Championion League.

Vorbim despre niste standarde care ne-au fost impuse de catre Federatia Europeana de Volei, astfel incat campioana Romaniei, Remat Zalau, sa nu fie nevoita sa joace in sala de la Cluj-Napoca. Ne aflam intr-un stadiu avansat cu executia lucrarilor, prin urmare, nu ne facem probleme pentru partidele ce se vor disputa in cadrul Champions League, incepand din luna noiembrie a acestui an, a precizat Capilnasiu.

Alti 37.000 de lei au fost destinati pentru repararea acoperisului acestui imobil, in special in zona centrala a salii, unde aparusera infiltratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »