Sala Sporturilor din Zalau, renovata de o firma din Capitala

Magazin Salajean 1 septembrie 2011 0

Sala Sporturilor din Zalau, renovata de o firma din Capitala

Sala Sporturilor din Zalau va intra in scurt timp intr-un proces de reabilitare, dupa ce Compania Nationala de Investitii (CNI) a semnat luni contractul cu SC Constructii Erbasu SA, firma care va efectua lucrarile. In urma unei hotarari a Consiliului Local din Zalau, Sala Sporturilor a fost predata Comisiei Nationale de Investitii, care se va ocupa de lucrarile de modernizare, prin programul Consolidare si Reabilitare Sali de Sport existente, construite inainte de anul 2000.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la aproximativ 1,3 milioane de euro, din care peste 800.000 vor fi alocati de catre CNI, restul cheltuielilor urmand sa fie suportare de catre Consiliul Local.

Perioada de executie a lucrarilor este de cinci luni, insa deputatul Lucian Bode, care s-a ocupat in special de acest proiect, considera ca, daca totul va decurge normal, Sala Sporturilor va fi gata pana la finalul anului. Daca totul decurge bine, Zalaul va avea pana la finalul anului o sala moderna, in care se vor putea desfasura fara nicio problema competitii de nivel international. Asa cum am mai spus, vrem sa rasplatim publicul extraordinar din municipiul Zalau si nu numai, care vine la fiecare meci de volei si handbal. Rasplatim pana la urma performantele echipelor Remat Zalau si HC Zalau inregistrate de-a lungul timpului.

Exista insa o perioada de cinci zile de depunere a contestatiilor, ultima zi fiind luni. Daca nu se va depune nicio contestatie, firma din capitala cu care s-a semnat contractul va putea incepe lucrarile pana cel tarziu la mijlocul acestei luni.

Se vor executa urmatoarele lucrari: modificari si completari asupra unor spatii existente, reamenajarea spatiului existent, reconsolidarea acoperisului Salii Sporturilor si a corpurilor A si B, termoizolarea cladirii si hidroizolarea, finisaje interioare si exterioare, amenajari interioare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »