Sala de sport a Liceului Avram Iancu, marul discordiei intre Remat si HC Zalau

Magazin Salajean 27 septembrie 2011 0

Sala de sport a Liceului Avram Iancu, marul discordiei intre Remat si HC ZalauNoua locatie a echipelor HC Zalau si Remat Zalau, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, va deveni in perioada 12 – 17 octombrie gazda editiei din acest an a Cupei Romaniei la volei, atat la masculin, cat si la feminin.

Clubul Sportiv Remat Zalau a trimis o hartie in acest sens clubului de handbal, in care, potrivit managerului Gheorghe Tadici, se cere ca echipa de handbal sa-si gaseasca in perioada respectiva o alta locatie pentru antrenamente si jocul de pe teren propriu cu HCM Roman. Am primit o adresa de la clubul Remat, prin care ne anunta ca in perioada 12 – 17 octombrie are loc Cupa Romaniei si ne sfatuiesc sa identificam o alta locatie pentru desfasurarea antrenamentelor si a meciului cu Roman. Se stia de mult timp ca Sala Sporturilor va intra in reparatii, astfel ca singura sala ramane cea de la . Nu stiu daca este mai importanta Cupa Romaniei decat un meci din Liga Nationala de handbal. Unde sa mergem sa facem antrenamente, la Satu Mare sau la Baia Mare? Ar fi bine ca domnul Ciupe sa intre in normalitate cand este vorba de bazele sportive ale comunitatii, nu sa ia decizii ca pe propria feuda, fara sa se consulte cu cineva. Il anunt public ca voi avea pozitie in sala in fiecare zi din saptamana respectiva, iar in data de 15 octombrie se va desfasura meciul cu HCM Roman, a declarat managerul clubului HC Zalau.

Presedintele CS Remat Zalau, Liviu Ciupe, spune insa ca nu se pune problema ca echipa de handbal sa fie scoasa din sala pe perioada cat se va desfasura Cupa Romaniei. Am facut o adresa catre presedintele clubului HC Zalau, prin care am anuntat ca in perioada 12 – 17 octombrie are loc la Zalau Cupa Romaniei. Eu m-am adresat presedintelui, nu domnului Tadici si impreuna cu domnul presedinte Marc vom gasi o varianta convenabila pentru ambele cluburi. Nu inteleg care este problema ca am trimis acea hartie? Cupa Romaniei la volei nu se organizeaza in fiecare zi la Zalau, a mentionat presedintele campioanei.

Si presedintele echipei HC Zalau, Tiberiu Marc, este convins ca se va ajunge la o intelegere pentru a se putea desfasura toate activitatile programate in a doua saptamana a lunii octombrie, in sala de sport a LPS Avram Iancu Zalau. La data la care a fost trimisa acea hartie exista si o alta varianta, insa lucrurile s-au schimbat intre timp, astfel ca, vrand, nevrand va trebui sa gasim o solutie. Am convingerea ca ne vom intelege cu cei de la Remat si vom face programul de asa maniera incat sa folosim la maxim sala in perioada respectiva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »