Sahistul Andrei Farcas, neinvins la Cupa Nord Vest

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

Sahistul Andrei Farcas, neinvins la Cupa Nord Vest

Competitia de sah, Cupa Nord Vest a avut loc la Satu Mare, fiind prezenti 55 de sahisti din judetele: Satu Mare, Salaj, Cluj, Bihor si Maramures. Judetul nostru a fost reprezentat de cinci sportivi din Zalau, care au avut o comportare buna. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Andrei Farcas, acesta castigand toate cele sapte meciuri jucate si terminand pe locul intai concursul la categoria 14 ani.

Tot locul intai a fost ocupat si de Simina Pop, cu 4,5 puncte din sapte posibile, la categoria 8 ani. La aceeasi categorie, Raul Ciordas a obtinut 4 puncte, clasandu-se pe locul sase. Balint Tibor a acumulat si el 4 puncte, clasandu-se pe locul sapte la categoria 10 ani. La categoria 12 ani, Rares Moldovan a obtinut 3 puncte, ocupand la final locul sase. S-a jucat dupa sistemul elvetian, pe durata a sapte runde.

Cei cinci sahisti zalauani sunt pregatiti de Sajter Csilla. Turneul de la Satu Mare a fost un bun prilej de verificare inaintea Campionatului National de juniori care va avea loc la Voineasa, in luna aprilie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »