Saf Sov Jibou s-a impus la Cupa PDL

Magazin Salajean 12 mai 2009 0

Saf Sov Jibou s-a impus la Cupa PDL

Partidul Democrat Liberal a organizat in acest an prima editie a Cupei PDL la minifotbal, iar la finele saptamanii trecute a avut loc faza finala, in care s-au intalnit castigatoarele celor patru centre: Olimpic PDL Zalau, Silvania PDL Cehu-Silvaniei, Silvania PDL Simleu-Silvaniei si Saf Sov Jibou. In urma meciurilor disputate, pe primul loc la final s-a clasat echipa din Jibou, urmata de cea din Zalau, cea din Simleu-Silvaniei si de echipa din Cehu-Silvaniei. In prima semifinala, s-au intalnit Olimpic PDL Zalau si Silvania PDL Cehu-Silvaniei, prima impunandu-se la loviturile de departajare. In cealalta semifinala, Saf Sov Jibou a trecut fara probleme de Silvania PDL Simleu-Silvaniei, de care a dispus cu scorul de 5 – 0. In finala mica s-au intalnit Silvania PDL Simelu-Silvaniei si Silvania PDL Cehu-Silvaniei, prima castigand cu scorul de 6 – 3. Finala mare s-a disputat intre Saf Sov Jibou si Olimpic PDL Zalau, prima castigand la limita, scor 3 – 2. Toate echipele au primit la finalul competitiei cate o diploma si o cupa, dar au fost acordate si cateva premii individuale. Astfel, Adrian Notigan (Sof Sav Jibou) a fost declarat cel mai bun portar, Marius Cozma (Olimpic PDL Jibou) – cel mai bun jucator, Marius Muntean (Sof Sav Jibou) – cel mai bun marcator, Eugen Crisan (Silvania PDL Simleu-Silvaniei) – cel mai varstnic jucator, iar Pop Ovidiu, de la Silvania PDL Cehu Silvaniei a primit din partea organizatorilor trofeul Fair-Play. La festivitatea de premiere a fost prezent si presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, dar si consilierul primului ministru, Emil Boc.

Saf Sov Jibou: Adrian Notigan – Marius Muntean, Adrian Farcas, Sorin Farcas, Vlad Pascalau, Ciprian Pasca, Ghiocel Branduse, Dobrinean Mihai Branduse si Marcel Crisan.

Olimpic PDL Zalau: Marius Morar – Vasile Filip, Adrian Margin, Cristian Crisan, Gabor Csoka, Marius Cozma, Vasile Bulgarean, Daniel Muresan, Nagy Attila, Ciprian Vlaicu, Silviu Muresan, Daniel Baican, Daniel Sabau si Laurean Flonta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »