Sa fii si sa nu stii

Magazin Salajean 18 septembrie 2008 0

Chiar daca atat directorul CSM Armatura Zalau, Vasile Streang, cat si antrenorul Paulei Todoran, Mirel Seisanu, au sustinut mare si tare ca sportiva lor a fost la un Campionat Mondial, competitia din Elvetia a fost defapt o Cupa Mondiala

Pe langa faptul ca in prima faza presa locala a fost informata gresit in ceea ce priveste locul ocupat la final de Paula Todoran, reprezentantii CSM Armatura Zalau prezenti la concurs au mai informat o data gresit presa locala. Competitia desfasurata duminica la Crans Montana (Elvetia) a fost defapt o Cupa Mondiala, nu un Campionat Mondial, cum sustin directorul CSM-ului si antrenorul Paulei. Nu este un Campionat Mondial. Este o Cupa Mondiala. Intr-avevar, este echivalentul unui Campionat Mondial, fiindca se organizeaza in fiecare an si participa sportivi din toata lumea, ne-a declarat coordonatorul comisiei nationale de alergare montana din cadrul Federatiei Romane de Atletism, Eliodor Rosca. Curios este faptul ca pe nici un site oficial in care apare competitia din Elvetia nu este trecut Campionat Mondial, ci Cupa Mondiala sau Trofeu Mondial de alergare pe munte. Pe faxul pe care ni l-a trimis Federatia Romana de Atletism apare ca Paula Todoran este convocata la lotul national pentru a participa la Campionatul Mondial de alergare montana, a declarat Vasile Streang.

De aceeasi parere a fost si antrenorul Paulei, Mirel Seisanu, care a precizat ca el a aflat de pe faxul trimis de Federatia Romana de Atletism ca e Campionat Mondial. Pe faxul trimis la club apare Campionat Mondial.

Probabil ca s-a strecurat o greseala si la federatie, altfel nu inteleg de ce apare Campionat Mondial. Nimeni nu doreste sa minimalizeze rezultatul Paulei Todoran la acest concurs, mai ales ca a fost una de nivel mondial, insa de la un Trofeu Mondial de alergare pe munte sau Cupa Mondiala, pana la un adevarat Campionat Mondial e o paine buna de mancat. Cel mai interesant lucru, dar si cel mai grav, este faptul ca niste persoane care au insotit sportiva la concursul din Elvetia nu au stiut nici pe ce loc s-a clasat sportiva lor, dar nici denumirea corecta a concursului. No comment.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »