S-au umplut de medalii la Bistriţa

Magazin Salajean 9 martie 2011 0

Clubul Sportiv Taekwondo Zalău a participat recent la o competiţie la Bistriţa, intitulată Ilyo Open Cup. Pe lângă clubul condus de Alin Marian au mai fost prezente 12 cluburi: CS Forţa Bushido Cluj-Napoca, CS Hwarang Cluj-Napoca, CS Phoenix Miercurea Ciuc, CS tornado Târgu Mureş, CS Xploziv, CS TKD Mureş, CS Addras Focşani, CS Ştefan Luchian Ştefăneşti, CS Real TKD Team Botoşani, CS Bushido Bucureşti, CS Black Window Miercurea-Ciuc şi CS Ilyo Bistriţa.

În total au fost prezenţi 250 de karateka, delegaţia zălăuană fiind alcătuită din opt sportivi, şapte dintre aceştia clasându-se pe podium la finalul concursului.

Rezultatele obţinute de elevii lui Alin Marian sunt: Alexandru Pop Olar – medalie de argint, Cristian Pintican – medalie de aur, Ionuţ Hendea – medalie de argint, Adrian Barbur – medalie de bronz, Rareş Şerban – medalie de argint, Alexandra Pop Olar – medalie de argint şi Lavinia Şerban – medalie de bronz.

Competiţia de la Bistriţa a fost organizată de Federaţia Română de Taekwondo în colaborare cu Clubul Sportiv Ilyo din Bistriţa şi a fost rezervată copiilor, cadeţilor şi juniorilor.

Toţi cei interesaţi de taekwondo sunt aşteptaţi să ia parte la antrenamente de marţi până joi, de la ora 19, la sala de sport a Şcolii Generale Iuliu Maniu din Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »