S-au luat primele masuri la FC Zalau: Calin Pop, noul antrenor principal de la FC Zalau

Magazin Salajean 15 decembrie 2009 0

S-au luat primele masuri la FC Zalau: Calin Pop, noul antrenor principal de la FC Zalau

Exact in ziua reluarii pregatirilor, fotbalistilor de la FC Zalau le-a fost prezentat noul antrenor cu care vor lucra pe viitor. Este vorba de Calin Pop, fostul antrenor al celor de la Favorit Crasna, care a mai trecut si pe la defuncta FC Armatura, fiind antrenorul portarilor pe vremea cand antrenor principal era Leo Grozavu.

Conducerea FC Zalau a discutat prima data despre aceasta inlocuire vineri, intr-o sedinta de analiza, la finalul careia Calin Pop a si fost anuntat ca va ocupa functia de antrenor principal la FC Zalau. Ma bucur ca voi lucra la FC Zalau. Pentru mine este o provocare.

Sper insa se ne putem indeplini obiec-tivele trasate de conducere, a declarat Calin Pop. Desi s-a vehiculat ca si Cristi Oros va fi schimbat din functia de antrenor secund, acesta a ramas pana la urma in functie.

Marius Pasca: Potrivit contractului, nu puteau sa ma demita

Vizibil indignat de decizia conducerii, Marius Pasca a precizat ca cei din conducere nu avea dreptul sa il demita, conform contractului. Conform contractului, nu puteau sa ma demita. Oricum, a fost o strategie facuta de conducere si nu de mine, asa cum au impresia multi din afara clubului.

Mi s-a impus ca nu mi-am indeplinit obiectivul, iar la jumatatea clasamentului sunt pe locul noua, la un punct de locul sapte. Mi s-a propus sa raman seful centrului de copii si juniori si sa preiau doua grupe, insa ma voi gandi pana martea viitoare daca voi accepta acest post.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »