S-au impus in tie-break

Magazin Salajean 26 octombrie 2009 0

S-au impus in tie-break

Voleibalistii de la Remat Zalau au obtinut sambata, al doilea succes consecutiv din actualul sezon de campionat, dar au castigat abia in tie-break partida de la Cluj, desi, la un moment dat, conduceau cu scorul de 2 – 0 la seturi, iar in setul al treilea aveau un avans de patru puncte

U Cluj – CS Remat Zalau 2 – 3 (-19, -20, 25, 23, -14)

CS Remat Zalau: Lamb, Pascan, Borota, Ciortea, Djokovic, Afloarei, Feher – libero. Au mai evoluat: Maries si Gavrilovic. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund)

Venita dupa un esec categoric inregistrat in Cupa Romaniei, in fata campioanei Tomis Constanta, Remat Zalau a reusit sa se impuna sambata, la limita, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin. Ciortea si compania au inceput bine meciul, impunandu-se in primul set la o diferenta de sase puncte (25 – 19), dupa ce la primul timp tehnic de odihna aveau un avans minim pe tabela (8 – 7). Inceputul celui de-al doilea set le-a apartinut gazdelor, care au condus cu 7 – 4, dupa care zalauanii au facut patru puncte consecutive, avand avantaj la primul time-out tehnic al setului. Odata cu trecerea timpului acestia si-au marit avansul, iar diferenta de la final a fost de cinci puncte (25 – 20). La acest scor si dupa cum a inceput setul al treilea, toata lumea se gandea la o victorie clara a oaspetilor. Numai ca, dupa ce zalauanii au condus cu 8 – 4, pe fondul unei relaxari, clujenii au revenit in joc si s-au impus pe final de set la o diferenta de doua puncte (27 – 25). Tot lor le-a partinut si setul patru, pe care l-au castigat cu scorul de 25 – 23. A urmat tie-break-ul, care a fost controlat aproape de la un capat la altul de voleibalistii de la Remat, acestia impunandu-se pe final la o diferenta de doua puncte (16 – 14). In etapa viitoare, care este programata sambata, CS Remat Zalau va primi vizita celor de la Dacia Buzau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »