S-au aparat eroic

Magazin Salajean 2 decembrie 2008 0

S-au aparat eroicChiar daca a intalnit o echipa aflata pe locul patru inaintea etapei de vineri, avand parte si de un arbitraj potrivnic,

FC Zalau a terminat neinvinsa partida de la Beius

Bihorul Beius – FC Zalau 0 – 0

Cartonase galbene: Mircea Rusu (min. 68), Petru Balea (min. 77), respectiv Vasile Jula (min. 26), Toth Karoly (min. 67), Cristian Mocean (min. 70), Maior Istvan (min. 87), Flaviu Barnutiu (min. 90+3)

Arbitri: Catalin Botas (Timisoara) – centru; Cristian Plesa si Florin Parlea (ambii din Timisoara) – asistenti.

Rezerva: Ion Juravle (Timisoara). Observator FRF: Dorin Naste (Tg. Mures).

Bihorul Beius: Razvan Bonta – Alex Pantea (min. 76, George Bogdan), Gheorghe Taut (cpt.), George Ciobris, Petru Balea, Valentin Ilas, Ciprian Cartis (min. 45, Paul Luca), Ionut Silaghi, Istvan Szabo, Valentin Mangra, Sergiu Pocian. Rezerve: Andrei Lazea, Andrei Serb, Rares Aenoaei, Mihai Trip, Mircea Rusu. Antrenor: Rudi Kovacs.

FC Zalau: Madaras Csaba – Cristian Mocean (min. 90+3, Robert Niculaut), Vlad Negrean, Vasile Jula, Cozma Cosmin, Gabriel Craciun, Mihai Bode, Toth Karoly (cpt.), Gigi Gorga (min. 90+2, Ionut Blaga), Maior Istvan, Claudiu Chiorean (min. 90, Flaviu Barnutiu). Rezerve: Adrian Notigan, Cristi Oros, Florin Kordis, Vegh Robert. Antrenor: Marius Pasca.

Nu mergem in excursie la Beius, avea sa declare antrenorul Marius Pasca inaintea ultimei etape a turului, lucru ce s-a si adeverit dupa fluierul de final al timisoreanului Catalin Botas. Desi au intalnit o echipa aflata pe locul patru inaintea ultimei etape, ajutata in dese randuri si de brigada de arbitri, jucatorii de la FC Zalau au parasit neinvinsi stadionul din Beius. Mai mult, daca atacantul Claudiu Chiorean ar fi finalizat printr-un gol imensa ocazie din minutul 32, zalauanii puteau obtine maximul de puncte in partida de vineri. Trebuie totusi apreciat punctul obtinut de FC Zalau, mai ales ca formatia din Beius a mai inregistrat un singur rezultat de egalitate pe teren propriu in acest tur, scor 1 – 1 cu CS Seso Iara. Cele mai bune evolutii din echipa zalauana le-au avut fundasii Vasile Jula si Cosmin Cozma, care au castigat majoritatea duelu-rilor cu atacantii adversi. Sunt bucuros de acest rezultat, mai ales ca am jucat cu o echipa aflata pe primele locuri. Puteam spera la mai mult, dar, avand in vedere ca am avut parte de un arbitraj ostil, cred ca am obtinut maximul din acest meci. In ultimele patru etape am inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate, ceea ce demonstreaza ca echipa se afla pe drumul bun, a precizat tehnicianul Marius Pasca. Desi a obtinut un punct, FC Zalau a coborat pe locul zece in clasament, fiindca Avantul Reghin a invins, in deplasare, FC Bihor II, cu scorul de 3 – 1. Jucatorii de la FC Zalau vor continua antrenamentele pana vineri, dupa care vor avea o pauza pana la inceputul lunii ianuarie.

Filmul meciului: min. 10: Balea executa putin peste bara transversala o lovitura libera de la 19 metri; min. 13: Bode patrunde pe partea stanga, trece de doi adversari, dar trimite mult peste poarta din marginea careului de 16 metri; min. 14: Gorga patrunde pe partea dreapta, centreaza in careu pentru Chiorean, care reia cu capul alaturi din patru metri; min. 17: Bode executa scurt o lovitura de colt pana la Gorga, mingea-i revine, centreaza in careu, dar Maior reia cu capul pe langa stalpul din dreapta; min. 24: Toth executa o lovitura de la coltul terenului, mingea este respinsa de un fundas advers pana la Bode, care suteaza din prima la poarta, insa Bonta retine balonul fara probleme; min. 32: Craciun trimite o pasa in adancime de la mijlocul terenului pentru Chiorean, acesta patrunde in careu, insa, in loc sa suteze la poarta, alege driblingul si este deposedat de un fundas advers; min. 40: Balea executa o lovitura de colt, de pe partea dreapta, iar Cartis, scapat de sub marcaj, trimite cu capul milimetric pe langa stalpul din dreapta; min. 47: Szabo trimite un sut puternic de la numai 5 metri, insa Madaras are un reflex de zile mari si respinge balonul; min. 48: Pocian trimite o centrare sutata de pe partea dreapta, de la aproximativ 25 de metri, iar Madaras respinge balonul in bara transversala; min. 52: Ciobris trimite o centrare de pe partea stanga, Szabo preia cu pieptul la sapte metri de poarta, insa este deposedat inainte sa suteze de Cozma; min. 53: Pocian patrunde pe partea dreapta si trimite milimetric peste transversala din marginea careului; min. 57: Cozma primeste o pasa la marginea careului, intoarce un adversar, dupa care trimite milimetric pe langa vinclul portii; min. 66: Bode centreaza de pe partea dreapta, un fundas advers respinge balonul gresit pana la Toth, care alege sutul desi in dreapta se afla nemarcat Gigi Gorga; min. 71: Ciobris exectuta lung in careu o lovitura libera de la 35 de metri lateral stanga, Rusu reia cu capul din patru metri, dar Madaras este la post si retine balonul; min. 73: Balea executa o lovitura de colt de pe partea dreapta, iar Luca reia cu capul peste transversala din sapte metri; min. 83: Bode trece de un adversar la marginea careului, dupa care suteaza la poarta, insa Bonta retine fara probleme; min. 88: Ilas suteaza puternic din opt metri, insa Madaras respinge balonul de la radacina barei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »