S-a transferat la U Cluj, dupa ce a promovat cu Phoenix Simleu

Magazin Salajean 14 iunie 2012 0

S-a transferat la U Cluj, dupa ce a promovat cu Phoenix SimleuVoleibalistul Adrian Pop, un produs al Clubului Sportiv Scolar Zalau, va evolua din sezonul urmator pentru Universitatea Cluj, dupa ce a promovat in aceasta vara in Divizia A1 cu Phoenix Simneu Silvaniei. Am ales U pentru ca este o echipa cu traditie, unde ma pot forma ca si jucator. Este un nou inceput, mai ales ca sunt multi jucatori tineri la echipa. Obiectivul meu este sa ajut echipa cat mai mult si mai ales sa ma impun in lot. Vreau sa fac parte din primii 12 jucatori din echipa, a afirmat Pop pentru u-cluj.ro.

Este un jucator cu potential mare, care ne poate ajuta atat in viitorul apropiat, cat si in viitorul indepartat. Avand in vedere ca a participat deja in competitiile destinate seniorilor, sper ca acomodarea la U se va face mai usor, a afirmat antrenorul clujenilor, Bogdan Tanase.

Se pare insa ca unul dintre principalele motive pentru care jucatorul a ales Universitatea Cluj este faptul ca voleibalistul se va inscrie la facultate in orasul de la poalele Feleacului, astfel ca i-ar fi fost mult mai greu sa evolueze si in sezonul viitor la Phoenix Simleu Silvaniei. Ne doream sa-l pastram in lot, pentru ca este un jucator de perspectiva. Am analizat impreuna cu el situatia, iar cel mai convenabil pentru el a fost sa plece la cluj, unde va urma si facultatea. Stiam de mai demult de acest lucru, am incercat sa-i facem o o oferta si din partea clubului, dar, pana la urma, decizia lui a fost de a pleca la Cluj. Pentru el sper sa fie un pas inainte, chiar daca pentru noi este o pierdere importanta, ne-a declarat antrenorul echipei Phoenix, Mircea Abraham. Fostul component al echipei nationale a mai precizat ca a purtat deja cateva discutii cu anumiti jucatori, pe care intentioneaza sa-i aduca la echipa, insa o discutie finala cu acestia va putea purta doar dupa intalnirea cu reprezentantii Primariei Simleu.

Alaturi de Adrian Pop, la gruparea clujeana a ajuns si Bogdan Ene, care a evoluat in sezonul trecut la CSU Galatii, cu care a retrogradat.

In alta ordine de idei, un alt zalauan, Vlad Negrean, si-a prelungit contractul cu Explorari Baia Mare pentru inca doua sezoane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »