S-a simţit lipsa meciurilor oficiale

Magazin Salajean 6 aprilie 2011 0

S-a simţit lipsa meciurilor oficiale

Voleibalistele de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalău au ratat calificarea în turneul final al Campionatului naţional de cadete, chiar dacă au fost gazdele turneului semifinal desfăşurat săptămâna trecută, la Zalău, în sala de sport a Şcolii Generale Gheorghe Lazăr.

Pe lângă echipa condusă de Alexandru Jako au mai fost prezente: LPS CSS Slatina, ACSV 2010 Donaris Galaţi, CS Dinamo Romprest Bucureşti, CSS Lugoj şi CSS Unirea Iaşi.

Din cele cinci meciuri susţinute, echipa zălăuană a obţinut doar două victorii: 3 – 0 (13, 18, 16) cu CSS Unirea Iaşi şi 3 – 1 (11, -20, 19, 14) cu CSS Slatina.

În primul meci, voleibalistele zălăuance au întâlnit Dinamo Bucureşti, în faţa căreia a cedat în numai trei seturi (-15, -23, -16), jucătoarele de la LPS Zalău greşind nu mai puţin de 25 de servicii.

Meciul al doilea, cel cu CSS Lugoj, a fost mai disputat, echipa zălăuană cedând la limită, 3 – 2, după 13 – 15 în setul decisiv.

LPS Zalău nu a putut trece nici de ACSV 2010 Donaris Galaţi, echipa care a obţinut victorii pe linie. Scorul a fost 1 – 1 după primele două seturi, după care gălăţencele s-au impus categoric în setul trei (25 – 13) şi la cinci puncte (25 – 20) în setul patru.

Antrenorul echipei zălăuane, Alexandru Jako, a recunoscut că elevele sale nu au avut o evoluţie prea bună, considerând că principalul motiv este lipsa meciurilor oficiale. Din păcate, atât am putut la acest turneu semifinal. Obiectivul nostru a fost calificarea în turneul final, pe care l-am ratat în acest an. Nu avem nicio scuză, însă lipsa meciurilor oficiale a contat foarte mult. În şase luni am jucat şase meciuri, fiindcă am fost doar patru echipe în serie, iar acest lucru ne-a dezavantajat. Mă bucur însă că au fost partide frumoase şi disputate, iar la unele jocuri chiar au fost mulţi spectatori care au dorit să vadă şi meciuri de volei feminin.

Echipele calificate în turneul final sunt: ACSV 2010 Donaris Galaţi şi CS Dinamo Romprest Bucureşti.

Fetele de la LPS Avram Iancu Zalău vor continua pregătirile, fiindcă urmează să participe la faza interjudeţeană de la Oradea, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

LPS Avram Iancu Zalău: Paula Niţu, Ujfalvi Andreea, Bianca Chende, Lavinia Gârdan, Dana Chiba, Camelia Ungur, Mihaela Someşan, Anamaria Ilieş, Kallos Diana şi Amalia Perneş. Antrenor: Alexandru Jako.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »