S-a rupt fileul sub Meseş!

Dintr-o favorită certă la titlu în urmă cu câteva săptămâni, Volei Municipal Zalău a cedat ieri fotoliul de lider, după ce a fost umilită pe teren propriu de Universitatea Craiova, pierzând cu 1 – 3 (-18, 19, -24, -12). A fost primul meci pierdut de echipa zălăuană în acest sezon pe teren propriu.

Atacul şi preluarea au fost punctele slabe ale Zalăului încă din primul set, obligându-l pe polonezul Kowal să ceară timp de odihnă la scorul de 4 – 8. Universalul Lică a fost “vioara întâi” a oltenilor pe faza de atac, iar zălăuanii nu au reuşit să-l blocheze decât în foarte puţine momente. Lică a reuşit şi un as spre final, iar Craiova s-a distanţat la 21 – 14, zarurile fiind aruncate. Tot şapte puncte a fost şi diferenţa din final, 25 – 18 pentru olteni.

Oaspeţii au început mai bine şi actul secund, dar de la 2 – 5, Zalăul a revenit, egalând pentru prima data la 10. Secundul Dall Bosco a fost pionul principal al Zalăului în acest act, reuşind un atac şi trei aşi prin care gazdele s-au desprins decisive pe tabelă, iar în final s-au impus cu 25 – 19.

Parţialul patru a fost cel mai disputat, iar Craiova s-a impus cu 26 – 24.

Spetactorii prezenţi în Sala Sporturilor în număr redus pentru un astfel de derby sperau ca favoriţii să trimită meciul în tie-break, dar jucătorii au arătat cu totul altceva. Echipa condusă de polonez a fost de nerecunoscut, iar Craiova s-a impus cu un categoric 25 – 12, scor ce nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu.

În urma acestui rezultat, Zalăul a coborât pe locul doi, iar Craiova a urcat în fotoliul de lider cu două puncte peste formaţia de la poalele Meseşului.

sursa foto:voleizalau.ro

One Thought to “S-a rupt fileul sub Meseş!”

  1. Anonim

    Imi pare rau de baieti, ma bucur pentru familia COTA!

Leave a Comment