S-a renuntat la nigerian

Magazin Salajean 12 februarie 2010 0

S-a renuntat la nigerian

FC Zalau a ratat sansa de a avea un jucator de culoare in echipa, chiar daca nigerianul Oladunjoie este liber de contract si a cerut un salariu lunar de 200 de euro

Inainte de plecarea in cantonamentul de la Ocna Sugatag atat antrenorul Calin Pop, cat si presedintele Ioan Morar afirmau ca echipa mai are nevoie de un atacant valoros care sa fie adus din afara judetului.

La inceputul acestei saptamani, conducerea clubului zalauan a purtat unele discutii pentru aducerea unui atacant chiar din Nigeria, care a mai evoluat in Romania, la CS Campulung Muscel (Liga a III-a) si care este liber de contract. Adus in Romania, in 2008, de stelistul Emegara, nigerianul Oladunjoie John Eniola, se afla in aceste zile in Nigeria, unde se pregateste cu tatal lui Emegara. Prin intermediul unui amic din Brasov, atacantul in varsta de 21 de ani isi cauta echipa in Romania, iar FC Zalau i s-a parut o varianta buna.

Numai ca, desi pretentiile jucatorului nu erau mari, acesta cerand 200 de euro pe luna, aducerea sa in tara necesita costuri destul de mari, astfel ca persoanele din conducerea zalauana nu mai sunt dispuse sa-l aduca pe nigerian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »