S-a decis, Vasile Jula – presedinte executiv la FC Zalau

Magazin Salajean 11 iunie 2008 0

S-a decis, Vasile Jula - presedinte executiv la FC ZalauDaca saptamana trecuta scriam ca Vasile Jula va fi cooptat in conducerea echipei FC Zalau in aceasta vara, lucrurile s-au clarificat intre timp, iar Lica a fost numit presedinte executiv la gruparea patronata de Ioan Morar. Una dintre sarcinile pe care le va avea Jula la echipa va fi transferarea de jucatori si negocierea cu acestia, dar si cu cei care isi vor prelungi contractele. Am decis sa vin in conducerea echipei din dorinta de a face ceva pentru FC Zalau, pentru domnul Morar si, nu in ultimul rand, pentru fotbalul salajean. De aici am plecat spre marea performanta si de aceea am vrut sa revin tot aici. Vreau si sper ca, prin relatiile pe care le am in fotbalul romanesc, sa fac treaba buna la FC Zalau, a afirmat Vasile Jula. Antrenorul Marius Pasca a fost de parere ca venirea lui Jula la echipa este un lucru benefic, avand in vedere relatiile pe care le are cu persoane importante din fotbalul romanesc. Ma bucur foarte mult ca a venit la club. Noi vom avea doar de castigat din punctul de vedere al imaginii, avand in vedere nivelul la care a jucat Lica si relatiile pe care le are acum in fotbal. Vom avea si obligatii mult mai mari la club, din toate punctele de vedere, insa sper ca impreuna sa ne indeplinim obiectivele pe care ni le vom propune pe viitor. Conducerea echipei zalauane se afla deja in discutii cu cativa jucatori ce au evoluat in Liga a II-a, insa Pasca nu a vrut sa dezvaluie deocamdata numele acestora.

Ar putea sa devina si jucator la FC Zalau

Daca pentru functia de presedinte executiv si-a dat deja acceptul, Vasile Jula ar putea fi vazut pe viitor chiar si in calitate de jucator la FC Zalau. Lica este liber de contract in acest moment, ultima echipa la care a evoluat in Liga I fiind Dacia Mioveni. Zalauanul are in acest moment cateva oferte de la echipe din esaloanele superioare, insa nu a ezitat sa spuna ca, daca nu se va intelege cu nici una dintre echipele de la care a primit oferte, ar putea sa evolueze la FC Zalau. Am in acest moment cateva oferte, insa, daca nu voi ajunge la o intelegere cu nici una dintre echipe exista posibilitatea sa evoluez si la FC Zalau, a precizat Vasile Jula.

Vasile Stancel, coordonatorul Centrului de copii si juniori?

Pe langa functia de antrenor principal la echipa de seniori, Marius Pasca s-a ocupat in sezonul precedent si de grupele de copii si juniori, fiind numit coordonatorul Centrului de copii si juniori. Cum pretentiile din Liga a III-a vor fi mult mai mari, in ceea ce priveste antrenamentele la echipa de seniori, tehnicianul zalauan va renunta la functia de coordonator la grupele de copii si juniori. Cele mai mari sanse sa preia aceasta functie le are Vasile Stancel, antrenorul echipei din Liga a IV-a, Rapid Zimbor. Intr-adevar, ne gandim la aceasta varianta, insa nu am discutat inca cu domnul Stancel, a precizat Pasca. Urmeaza ca, in zilele urmatoare, cei din conducerea zalauana sa-i faca o oferta antrenorului Stancel.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »