S-a amanat etapa a XX-a din ligile inferioare

Magazin Salajean 12 martie 2010 0

S-a amanat etapa a XX-a din ligile inferioare

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis azi, in cadrul unei sedinte desfasurate la Casa Fotbalului din Bucuresti, amanarea etapei a XX-a din Liga a II-a si Liga a III-a, motivul fiind conditiile meteorologice din ultimele zile. Federatia Romana de Fotbal a primit cateva solicitari in acest sens, din partea unor cluburi din liga secunda, dar, initial acestea au fost respinse.

Vestea nu i-a bucurat insa pe toti conducatorii de cluburi, unele persoane afirmand ca, in urma acestei decizii, tot programul returului s-a dat peste cap. Reprezentanta judetului din Liga a II-a, FC Silvania Simleu Silvaniei, urma sa evolueze in deplasare, pe terenul celor de la CSM Ramnicu Valcea, insa meciul fusese amanat inca de miercuri dupa-amiaza, la cererea gruparii din Zavoi. Valcenii au cerut amanarea pe motiv ca doi dintre juniorii aflati in lot au fost convocati la loturile nationale Under 19, respectiv Under 17.

FC Zalau, reprezentanta judetului din Liga a III-a, urma sa joace maine dupa-amiaza la Bistrita, in fata echipei Gloria II Bistrita. Astfel, etapa a XX-a se va juca la finalul saptamanii viitoare. Si etapa a XIV-a din cadrul Campionatul National de juniori republicani a fost amanata pentru duminica viitoare, toate cele trei echipe salajene de juniori republicani urmand sa evolueze pe teren propriu.

Viitorul Zalau va juca in fata celor de la Ardealul Cluj, FC Zalau va evolua impotriva celor de la LPS Cluj, iar FC Silvania Simleu Silvaniei va juca la Nusfalau, in fata echipei Ariesul Turda. Etapa de la finalul acestei saptamani din Liga I (a XXI-a) se va disputa, insa presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca se vor amana etapele a XXII-a si a XXIII-a, pentru datele de 20 martie, respectiv 27 martie.

FC Silvania va juca amical cu FC Bihor

Daca FC Zalau nu avea programat pana ieri dupa-amiaza niciun meci de verificare in acest weekend, FC Silvania Simleu Silvaniei va sustine azi, de la ora 12, o partida amicala cu FC Bihor. Meciul urmeaza sa se desfasoare la Sinteu, pe un teren cu suprafata sintetica. In aceasta iarna, cele doua grupari au mai sustinut un joc de verificare, tot la Sinteu, scorul final fiind 2 – 2.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »