Roxana Szollosi, cea mai bună marcatoare împotriva Romanului

Etapa a V-a din Liga Florilor a fost “deschisă” joi după-amiaza, cu partida dintre HC Zalău şi CSM Roman, meci desfăşurat în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Jocul a fost câştigat de formaţia zălăuană cu scorul de 31 – 21, după ce la pauză, echipa lui Tadici intrase la cabine cu un avans de două goluri.
Chiar dacă Romanul nu a cunoscut gustul victoriei în primele patru etape, începutul de meci a fost echilibrat. Oaspetele au avut avans de plus unu până în minutul 11, când Zalăul a preluat pentru prima dată conducerea prin reuşita Roxanei Szollosi. Apărarea nu a funcţionat aşa cum şi-a dorit managerul Gheorghe Tadici pe tot parcursul primei reprize, iar primul gol de pe pivot a venit abia spre final, dar înscris tot de o extremă, Dana Abed-Kader. Zalăul a terminat în atac prima parte, dar Constantinescu, care nu a fost în cea mai bună formă, nu a reuşit să înscrie, scorul pauzei fiind 17 – 15 în favoarea echipei zălăuane.
Tadici a făcut două mutări după pauză, punând-o pe Constantinescu în partea stângă, iar în poartă, a introdus-o pe Raluca Kelemen.
Al doilea mitan a fost mai bun pentru formaţia de la poalele Meseşului. Kelemen a „închis” bine poarta, iar atacul a funcţionat aproape perfect prin Szollosi, Mihalcea şi Kader.
De cealaltă parte, oaspetele au marcat doar două goluri timp de 18 minute, tabela indicând 27 – 17 în minutul 48. Victoria era doar o chestiune de timp pentru fetele lui Tadici, care au avut de două ori avans chiar şi de 11 goluri.
HC Zalău a obţinut a doua victorie a sezonului, un succes normal pentru echipa lui Tadici care, deşi are cea mai tânără echipă din campionat, cu multă muncă poate obţine o clasare onorabilă la finalul sezonului.
În acest moment, Zalăul ocupă locul 5 în Liga Florilor, cu 7 puncte acumulate, dar cu un meci mai mult disputat.
HC Zalău: Raluca Kelemen, Paula Teodorescu, Cristina Lung – Roxana Szollosi (8), Andrada Mihalcea (7), Dana Abed-Kader (6), Valentina Panici (3), Claudia Constantinescu (3), Alexandra Severin (2), Bianca Berbece (1), Teodora Popescu (1), Diana Nichitean, Cristiana Nica, Andreea Mihart, Raluca Irimia şi Alexandra Pricop. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
CSM Roman: Viktoriya Tymoshenkova, Ana Maria Mîrcă Olariu – Yulia Khavronina (6), Ana Maria Simion (5), Raluca Agrigoroaiei (3), Daniela Tudor (2), Roxana Cârjan (2), Irina Ivan (2), Carmina Manea Bădiţă (1), Oana Chiţacu, Alina Gheorghe, Carmen Stoleru, Daniela Corban, Roxana Ureniuc, Ionela Simion şi Anca Polocoşer. Antrenor: Dragoş Dobrescu

One Thought to “Roxana Szollosi, cea mai bună marcatoare împotriva Romanului”

  1. Roxana

    Tadici tace si face ,nu se bate inpiept ca altii …cu jucatoare fb platite in Euro . Bravo lui !

Leave a Comment