Roxana Rob, din nou pe semicerc

Marius Morar 28 august 2012 1
Roxana Rob, din nou pe semicerc

Accidentată grav în urmă cu trei luni, în timpul unui stagiu de pregătire cu echipa naţională de tineret a României, extrema Zalăului, Roxana Rob, a revenit pe teren la finalul săptămânii trecute, evoluând pentru echipa zălăuană la Trofeul Maramureşului. Având în vedere că jucătoarea nu a putut participa în această vară la cele două stagii de pregătire pe care HC Zalău le-a efectuat la Năvodari şi la Cheile Grădiştei, Roxana Rob mai are mult de muncit până să ajungă la forma dorită de antrenorul Gheorghe Tadici. “Roxana Rob a revenit pe teren după o pauză de trei luni, însă forma ei este departe de ceea ce ar trebui să fie la această oră”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Roxana Rob a reînceput pregătirile în urmă cu două săptămâni, însă Tadici a decis ca jucătoarea să nu participe la turneul din Germania, desfăşurat în perioada 18 – 19 august, ca refacerea să decurgă cât mai bine.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Vacanta prelungita , platita????? 29 august 2012 at 16:05 - Reply

    A pierdut trenul oricum pentru acest campionat, dar numai din vina si comoditatea ei ! Sa priveasca din tribuna , ca doar salariul merge . Dar primele si prima de obiectiv ..? Mai pauza , iar salariul poate fi scazut cu cateva procente . Asa e corect !

Lasa un Raspuns »