Romania va intalni Ungaria la CM din 2009

Magazin Salajean 21 iulie 2008 0

Romania va intalni Ungaria la CM din 2009

Nationala de handbal masculin a Romaniei va intalni Ungaria, in grupa A a turneului final al Campionatului Mondial din 2009 din Croatia.

Comisia de Apel a EHF a rezolvat contestatia echipei Bosniei, dupa ce in prima faza fusese dat castig de cauza tot Ungariei.

In meciul retur din barajul pentru calificarea la turneul final al CM din Croatia, fanii echipei bosniace au intrerupt partida cu Ungaria, aruncand obiecte in teren de mai multe ori.

EHF a luat masuri disciplinare si a declarat Ungaria castigatoare a dublei manse si, implicit, calificata la CM din 2009, in aceeasi grupa cu Romania, Franta, Slovacia, Australia si Argentina.

Nationala Romaniei s-a calificat la turneul final al CM din Croatia (17 ianuarie-1 februarie 2009), dupa ce a eliminat echipa Muntenegrului, cu scorul general de 56-55. Anul viitor, la startul CM din Croatia, nationala masculina a Romaniei va intrerupe 14 ani de absenta de pe scena mondiala a handbalului si 13 de la ultima prezenta la un turneu final de Campionat European (editia din 1996).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »