Romania se pregateste la Zalau pentru mondialele din Bratislava

Magazin Salajean 25 noiembrie 2010 0

Romania se pregateste la Zalau pentru mondialele din Bratislava

Tenismenele convocate la lotul national de junioare I se vor antrena

la Zalau timp de patru zile, sub comanda tehnicienilor Elena Sebe si Viorel Filimon, ultimul fiind antrenor federal

Transferata in aceasta toamna la clubul maghiar Szekszard, cu care va evolua atat in campionatul ungar, cat si in Liga Europei Centrale, Andrada Vincze puncteaza acum pentru CSM Zalau doar la individual. Sportiva pregatita de Victor Puie va reprezenta peste o saptamana Romania, la Campionatul Mondial de tenis de masa, rezervat juniorilor, de la Bratislava. Alaturi de Andrada Vincze, din lotul national de junioare vor mai face parte: Cristina Hirici, Camelia Postoaca si Szocs Bernadet, acestea urmand sa se pregateasca la Zalau timp de patru zile, sub comanda antrenoarei Elena Sebe. Romania a primit dreptul de a participa la editia din acest an a Campionatului Mondial, dupa ce a devenit campioana europeana.

Pe langa Andrada Vincze, din echipa feminina de Superliga nu mai fac parte nici Weisz Eniko, care a pus punct carierei nici Andreea Igna. Astfel, antrenorul Victor Puie a fost nevoit sa schimbe aproape in totalitate echipa, singura jucatoare din vechea garda fiind Demeter Boglarka. Acesteia i s-au adaugat: Stefania Pasca, Sallai Henrietta si Denisa Matei. Avand in vedere ca nu mai avem nicio sansa de a ramane in Superliga, am decis sa rodam aceste jucatoare tinere, a explicat antrenorul de la CSM Zalau.

Echipa zalauana va participa la finele acestei luni la doua etape (a II-a si a III-a) in Superliga, ambele urmand sa se desfasoare la Arad. Din serie mai fac parte: LPS CSM Bistrita, Hidroconstructia Slatina si CSM Arad.

Si echipa masculina de la CSM Zalau va participa la acest sfarsit de saptamana la etapa a III-a a Diviziei A, programata la Cluj-Napoca, lotul zalauan fiind format din: Dan Farcas, Andrei Margin, Demeter Lorand si Sur Tamas. Din serie mai fac parte: CSM Cluj, Tenis Club Dej si CSS Vointa Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »