Romania incheie cu victorie Liga Europeana

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

Romania incheie cu victorie Liga EuropeanaCentrul Rematului, Mihai Gheorghita, a fost cel mai eficient jucator in victoria Romaniei contra Austriei

Nationala masculina de volei a Romaniei a incheiat duminica parcursul din actualul sezon al Ligii Europene, invingand in ultimul meci, cu scorul de 3 – 1, reprezentativa Austriei.

Ne bucuram ca am castigat ultimul nostru meci din Europa League, pentru ca este o victorie in fata Austriei. Am inceput increzatori, dar ne-am revenit la timp si am controlat jocul, a declarat selectionerul Romaniei, Dan Gavrila.

Primul set a durat 25 de minute, incheindu-se cu victoria clara a Austriei, 25 – 15. Tricolorii si-au revenit la timp si s-au impus la limita in actul secund, 25 – 23, dupa care, al treilea partial l-au castigat de o maniera mai categorica, 25 – 19. Setul patru a avut nevoie de prelungiri, pentru a se stabili castigatoarea, Romania impunandu-se cu 29 – 27, la finalul unui partial ce a durat 32 de minute.

Cel mai eficient jucator al Romaniei a fost centrul Mihai Gheorghita, de la Remat Zalau, care a castigat 15 puncte, fiind urmat de Lucian Tofan, cu 13 puncte. Celalalt centru al Rematului, Razvan Mihalcea, a obtinut sase puncte.

Romania a obtinut patru victorii in aceasta editie a Ligii Europene de volei: 3 – 1 in fata Turciei, in primul turneu, desfasurat in Romania, 3 – 1 cu Austria si 3 – 0 cu Cehia, in turneul al treilea, din Cehia si 3 – 1 duminica, in fata Austriei, in turneul din Danemarca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »