Romania incepe primul turneu pentru calificarea la europene

Magazin Salajean 21 mai 2010 0

Romania incepe primul turneu pentru calificarea la europene

Nationala masculina de volei a Romaniei debuteaza in aceasta dupa-amiaza, la Ankara, in primul turneu din cadrul Grupei E de calificare la Campionatul European de anul viitor. Lotul Romaniei, din care fac parte si trei jucatori de la Remat Zalau, Marius Ciortea, Dan Borota si Adrian Feher vor evolua azi, de la ora 17:30, impotriva nationalei Belarusului. Sambata, de la ora 16, nationala condusa de Stelian Moculescu, Aurel Vlaicu si Mircea Dudas va intalni Italia, urmand ca duminica, de la ora 18:30 sa evolueze impotriva Belarusului.

Al doilea turneu de calificare va avea loc in Italia, la finalul saptamanii trecute. Echipa care va ocupa prima pozitie la finalul celor doua turnee se califica direct la Campionatul European de anul viitor, urmand ca ocupanta locului secund sa sustina un meci de baraj impotriva locului doi din Grupa B (Finlanda, Grecia, Letonia si Marea Britanie).

Cei 12 jucatori care au facut deplasarea in Ankara sunt: Bartha si Ghimes – coordonatori, Chitigoi si Lica – universali, Stancu, Began si Laza – centri, Olteanu, Borota, Voinea si Ciortea – extreme, Feher – libero.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »