Romania, aur si bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe din Spania!

Magazin Salajean 6 iulie 2010 0

Romania, aur si bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe din Spania! Echipajul de canoe dublu al Romaniei a obtinut o medalie de aur in proba de 500 de metri si una de bronz la 1.000 metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe, care s-au desfasurat in Spania.

La proba de 500 de metri, Romania a terminat cursa intr-un minut, 38 de secunde si 642 de miimi, fiind urmata de echipajul din Azerbaidjan, format din Sergiy Bezugliy si Maksim Prokopenko, care au ajuns cu o intarziere de 210 miimi de secunda. Podiumul a fost completat de echipajul din Belarus, format din Dimitri Rabchanka si Aliaksandr Vanchetski (un minut, 39 de secunde si 17 miimi).

Acelasi echipaj al Romaniei, format din Mihalachi si Dumitrescu, au mai obtinut o medalie de bronz la proba de 1.000 de metri, pe care a terminat-o in 3 minute, 34 de secunde si 930 de miimi. Cei doi romani au fost devansati de echipajul din Azerbaidjan, care a castigat medalia de aur (3 minute, 34 de secunde si 115 miimi), si de echipajul din Rusia, format din Alexei Korovaskov si Ilia Pervuchin (3 minute, 34 de secunde si 745 de miimi).

Delegatia Romaniei, prezenta la Campionatele Europene din Spania, a mai obtinut un loc patru in proba de canoe 4 – 1.000 de metri, cu echipajul format din Nicolae Bogdan, Florin Comanici, Mihail Simion si Silviu Simioncencu.

De asemenea, Silviu Simioncencu s-a clasat pe locul al saselea in finala probei individuale de 1.000 de metri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »