Romania a ratat prima medalie la mondiale

Magazin Salajean 8 decembrie 2010 0

Romania a ratat prima medalie la mondiale

Nationala de junioare a Romaniei, din lotul careia face parte si zalauanca Andrada Vincze, a ratat prima medalie la Campionatele Mondiale de tenis de masa, programate in aceste zile, in Bratislava (Slovacia). Tenismenele conduse de Elena Sebe si Viorel Filimon au fost eliminate ieri dimineata in sferturile de finala, de reprezentativa Chinei.

In primul meci, Szocs Bernadette a pierdut cu scorul de 3 – 0 in fata tenismenei Gu Yuting, cu acelasi scor pierzand si Camelia Postoaca meciul cu Zhu Yuling. Andrada Vincze a evoluat in a treia intalnire, in fata chinezoaicei Yl Fangxian, zalauanca castigand sin-gurul set al Romaniei din acest meci, insa pierzand cu scorul de 3 – 1.

Aseara, Andrada Vincze a sustinut primul meci al probei de simplu, in fata rusoaicei Yana Noskova, iar azi, de la ora 9:30 va evolua impotriva tenismenei din Cehia, Keterina Tomanovska.

La dublu, Vincze va evolua alaturi de Cristina Hirici, cele doua urmand sa sustina primul meci de pe tabloul principal joi, de la ora 13:40, impotriva croatelor Mateja Jeger si Mirna Tomic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »