Roland Barnutiu, de doua ori locul intai la Cupa Maramuresului

Magazin Salajean 25 martie 2010 0

Roland Barnutiu, de doua ori locul intai la Cupa Maramuresului

Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, impreuna cu CS Omega Simleu Silvaniei (care a avut copii si de la sectiile din Jibou si Sarmasag), a participat la finele saptamanii trecute la Cupa Maramuresului la karate modern, competitie desfasurata la Baia Mare. In total, au fost prezenti 110 sportivi din Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj, care s-au intrecut in probe de kumite individual, meciurile fiind foarte disputate.

Karateka simleuani au avut evolutii bune, obtinand la finalul concursului sase clasari pe locul intai, sase clasari pe locul doi si opt clasari pe pozitia a treia. Cea mai inalta treapta a podiumului a fost ocupata de Roland Barnutiu (foto), care castigat doua locuri intai, Aida Pop, Carla Ciobanu, Laura Remes si Manuela Barbu. Pe pozitia secunda au urcat: Toth Iringo, Szelei Stefania, Balint Darius, Doru Muresan, Florin Chereches si Georgian Toma, in timp ce locul trei a fost ocupat de: Diana Luca, Paula Radu, Timea Bartha, Iulia Ihos, Antoniu Butas, Catalin Coste, Demjen Adam si George Surducan.

Antrenorul acestora, Gheorghe Pop, care este si presedintele clubului Omega, s-a aratat multumit de evolutia sportivilor sai, adresandu-le felicitari pe aceasta cale si urandu-le succes in competitiile viitoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »