Ridicătorul Jonathan Winder s-a despărţit de Remat fără să fi jucat vreun meci oficial

Marius Morar 24 octombrie 2012 1
Ridicătorul Jonathan Winder s-a despărţit de Remat fără să fi jucat vreun meci oficial

Transferat la campioana Românei în luna iunie a acestui an, ridicătorul american Jonathan Winder s-a desprăţit de formaţia zălăuană fără să fi jucat vreun meci oficial. Practic, jucător s-a confruntat probleme de sănătate înainte de a se transfera la Remat Zalău, însă conducerea clubului a sperat că acesta îşi va reveni cât mai curând şi va ajuta echipa în obţinerea celui de-al patrulea titlu consecutiv.
Starea lui de sănătate însă nu s-a îmbunătăţit, iar conducerea Rematului a decis zilele trecute să renunţe la serviciile acestuia. “Va trebui neapărat să mai găsim un ridicător pentru că americanul cred că pleacă de tot acasă. Nu mai putem aştepta după revenirea lui, pentru că astfel de accidentări, intinderi abdominale, necesită multă recuperare. După investigaţiile făcute, s-a observat că el nu s-a recuperat aproape deloc după mai bine de o lună şi jumătate. La Stoian nu poţi să-i reproşezi nimic, dar avem nevoi de încă un ridicător”, a declarat la finalul meciului de marţi primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu.
Vă reamintim că înainte de a fi transferat la echipa zălăuană, Jonathan Winder, care s-a aflat şi anul trecut în atenţia clubului zălăuan, a evoluat la formaţia franceză Tourcoing.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. coco 24 octombrie 2012 at 20:03 - Reply

    Si eu am sperat ca va face echipa buna cu Nagy si brazilienii. Pacat. Sper sa vina unul cat de cat, macar ca Terzis, de anul trecut. Ce ziceti de rezerva italienilor, de ieri, arabul ala cu nr. 12 ??

Lasa un Raspuns »