Rezultatele Viitorului sunt irelevante doar la copii, nu si la juniori

Magazin Salajean 7 octombrie 2010 0

In urma celor doua meciuri din cadrul Campionatului National de juniori republicani, dintre Viitorul Zalau si FC Zalau, desfasurate in urma cu doua saptamani si incheiate cu scorul de 2 – 1 la juniori A, respectiv 2 – 0 la juniori B, managerul clubului Viitorul Zalau, Daniel Sabau a facut anumite declaratii intr-un ziar local de specialitate, caruia nu vreau sa-i dau numele, care m-au deranjat foarte tare. Drept urmare, am tinut sa dau in acelasi ziar un drept la replica. Domnul Daniel Sabau a declarat dupa meci ca s-a dovedit inca o data ca Viitorul este cu cateva clase peste FC Zalau si ca in cinci ani nu i-am invins la nicio grupa de varsta.

Am spus-o si in acel drept la replica si o spun si aici ca de cand evoluam in aceeasi serie la juniori republicani, Viitorul ne-a invins acum pentru prima oara. Cat despre grupele mai mici, tin sa-i reamintesc acestuia ca la turneul de la Carei, i-am invins atat la grupa 1999, cat si la grupa 1997, iar la grupa 2000, in anul 2009, la Cupa FC Zalau, conduceam cu scorul de 1 – 0, cand Sabau a decis sa scoata echipa de pe teren.

Eu am declarat in dreptul la replica pe care l-am dat acelui saptamanal ca rezultatele Viitorului sunt irelevante doar la copii, nu si la juniori, iar apoi, cand am cerut sa fie rectificata acea declaratie nu s-a dorit acest lucru. Tocmai de aceea am tinut sa dau un nou drept la replica, de aceasta data in cotidianul dumneavoastra. La copii azi pierzi, maine castigi. La juniori republicani este cu totul altceva, si chiar de aceea m-am referit doar la copii.

Vad ca domnul Sabau continua sa fie arogant, intrebandu-ma ieri, prin inter-mediul acelui saptamanal daca ii dau voie sau nu sa-l lase pe Razvan Moisi la echipa nationala de juniori. Domnul Sabau sa nu fie ironic, pentru ca la fel pot fi si eu daca e cazul. El trebuie sa-si vada de clubul lui, nu de problemele pe care le are FC Zalau. Afirma peste tot ca FC Zalau papa banii publici, insa vreau sa-i spun domnului Sabau ca, la fel ca noi, mai sunt multe cluburi in fotbalul romanesc care primesc bani de la autoritatile locale, iar noi nu papam banul public, fiindca exista o evidenta a tuturor banilor pe care ni-i aloca Primaria.

Chiar de aceea, in comparatie cu el, noi nu percem nicio taxa la copii si juniori. Am mai spus-o si o repet, domnul Sabau face bani din fotbal, iar eu bag bani in fotbal, lucru care poate fi verificat cu acte, nu cu povesti cum fac altii.

Ioan Morar, presedinte FC Zalau

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »