Rezultate peste aşteptări pentru karateka de la Terra Kid Zalău

Magazin Salajean 30 martie 2011 0

Rezultate peste aşteptări pentru karateka de la Terra Kid Zalău

La finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Oradea faza zonală la karate tradiţional, rezervată copiilor. Au fost prezente opt cluburi din Ardeal, printre care şi CS Terra Kid Zalău, delegaţia de 13 sportivi fiind condusă de preşedintele Remus Cliţan şi antrenorul Călin Marincaş.

Karateka zălăuani au avut evoluţii foarte bune, obţinând calificarea în finala Campi-onatului Naţional.

La copii IV, echipa formată din George Gavriluţ, Vlad Mercea şi Solyom Szilard s-a clasat pe primul loc la kata. Tot la copii IV, dar la individual, George Gavriluţ s-a clasat pe primul loc şi în proba de kata individual.

Szeri Rebeka s-a clasat pe locul patru la kata individual, la copii III, în timp ce la copii II a urcat pe cea mai înaltă treaptă la kata individual şi pe locul trei la kumite.

La copii I, Pall Brigitta a ocupat locul trei la kata individual, iar echipa formată din Dan Poptelecan, Abel Crecan şi George Trifan s-a situat pe prima poziţie. Dan Poptelecan şi George Trifan au ocupat locul doi în proba de enbu masculin, iar la enbu mixt locul I a fost ocupat de Pall Brigitta şi George Trifan, în timp ce Dan Poptelecan şi Szeri Roberta s-au clasat pe locul trei.

În clasamentul cluburilor, CS Terra Kid Zalău s-a clasat pe locul trei.

Antrenorul Călin Marincaş s-a declarat mulţumit de rezultatele elevilor săi, spunând că speră să obţină clasări pe podium şi la faza finală. A fost o mare surpriză să ne clasăm pe locul trei la final, având în vedere că am participat doar cu 13 sportivi. Având în vedere rezultatele obţinute am mari speranţe că ne vom întoarce cu medalii şi de la faza naţională, a menţionat Marincaş.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »