Rezultate modeste pentru atletii de la LPS Avram Iancu Zalau

Magazin Salajean 22 februarie 2012 0

Rezultate modeste pentru atletii de la LPS Avram Iancu ZalauEditia din acest an a Campionatului National de Atletism, rezervat juniorilor I si desfasurat in Sala, a avut loc la finele saptamanii trecute, la Bucuresti. Printre cei 352 de atleti de la 85 de cluburi din tara s-au aflat si doi atleti de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau, Ionut Craciunas si Cosmin Belcea, ambii pregatiti de antrenorul Teodor Bidian. Cei doi sunt elevi in clasa a XI-a, in primul an la juniori I, Craciunas incepand sa practice atletism in urma cu doi ani si jumatate, in timp ce Belcea practica acest sport doar de patru luni. Avand in vedere ca ambii sportivi zalauani au participat pentru prima data la un Campionat National de atletism, desfasurat in sala, rezultatele acestora au fost modeste.

Ionut Craciunas a luat startul in proba de 3.000 metri plat, clasandu-se pe locul 29, cu timpul de 9 minute, 49 de secunde si 81 de sutimi. Locul intai in aceasta proba a fost ocupat de bucuresteanul Ioan Stefan Vasile, care a terminat cursa cu timpul de 8 minute, 36 de secunde si 18 sutimi, urmat pe podium de bistriteanu Bogdan Ionut Motogna (8:37,73) si ilfoveanul Claudiu Costin Cimpoeru (8:37,89).

Cosmin Belcea a concurat in proba de aruncare a greutatii, situandu-se pe pozitia a XV-a, aruncarea acestuia masurand 10,32 metri. Primele doua locuri au fost ocupate de doi juniori de la Olimpia Bucuresti, Florentin Stoenescu (17,64 metri), urmat de Valentin Chifor (16,45 metri). Ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Alexandru Rohian (15,89 metri).

Nu sunt rezultate prea bune, dar a fost prima lor participare la un Campionat National de sala. Ei sunt abia in primul an la juniori I, dar sunt doi copii care vor sa faca performanta, tocmai de aceea am tinut sa particip cu ei la un concurs de un asemenea nivel. Vom participa in perioada urmatoare si la alte concursuri, pentru a acumula cat mai multa experienta si sunt convins ca la anul vor avea o comportare mult mai buna, a precizat antrenorul celor doi sportivi, Teodor Bidianu.

Pentru atletii de la LPS Avram Iancu Zalau urmeaza, in data de 17 martie, Campionatul National de Cros, ce va avea loc la Felix.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »