Rezultat previzibil

Magazin Salajean 14 decembrie 2009 0

Rezultat previzibil

CS Remat – CVM Brasov 3 – 0 (22, 16, 17)

CS Remat Zalau: Adriano Lamb, Marius Ciortea (cpt), Valentin Pereu, Goran Ivkovic, Serban Pascan, Vasile Afloarei si Adrian Feher (libero). Au mai jucat: Sergiu Ilies, Mihai Maries si Mihai Ciupe. Rezerve: Dan Borota. Antrenori: Dragan Dordevic (principal) si Aurel Vlaicu (secund)

Remat Zalau a sustinut sambata seara ultimul meci din acest an pe teren propriu, in fata unei echipe mult mai modesta, CVM Brasov. Asa cum era de asteptat, voleibalistii zalauani au incheiat meciul dupa numai trei seturi, ceva mai echilibrat fiind doar primul.

Avand in vedere valoarea adversarului, antrenorul sarb le-a dat posibilitatea sa evolueze tuturor jucatorilor, printre ei fiind si juniorul Mihai Ciupe, care a debutat astfel in Divizia A1. A fost un meci usor. Pot spune ca eram favoriti inca inainte de joc.

Totusi, in primul set au aparut cateva greseli, dand astfel ocazia oaspetilor sa ramana in coasta noastra. Am reintrat apoi in normal, iar in setul doi si trei i-am introdus sub fileu si pe jucatorii care au evoluat mai putin in acest campionat. A fost un bun prilej de a-l vedea la lucru si pe juniorul Mihai Ciupe, un voleibalist de perspectiva.

Urmeaza partida cu Stiinta Explorari Baia Mare, una dificila, de altfel. Speram insa sa ne facem jocul obisnuit si sa obtinem victoria, a declarat Dragan Djordevic. Partida cu Baia Mare va avea loc miercuri.

Vineri a avut loc tragerea la sorti din 16-imile Cupei Challenge, adversara Rematului fiind PNV Wassland Kruibeke (Belgia).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »