Rezervele Rematului au jucat la relanti cu rezervele Timisoarei

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

Rezervele Rematului au jucat la relanti cu rezervele TimisoareiRemat Zalau – U Timisoara 3 – 0 (17, 17, 21)

Chiar daca intalnea campioana Romaniei si liderul la zi al Diviziei A1 la volei masculin, Universitatea Timisoara s-a deplasat la Zalau cu un lot format mai mult din rezerve, antrenorul Sorin Gradinaru afirmand la finalul meciului ca a dorit sa menajeze titularii pentru partidele care urmeaza. Sincer, nu am venit aici sa cream probleme adversarului, pentru ca stiam ca nu putem emite nicio pretentie in fata campioanei. Sunt alte echipe, in partea de jos a clasamentului, mai de talia noastra, cu care ne vom confrunta in play-out. Am aliniat azi (n.r. sambata) o echipa tanara, lipsita de majoritatea titularilior pe care i-am lasat acasa, pentru ca vizam alte partide. Primele opt echipe sunt mult peste noi ca valoare. Ne vom juca sansa pana la capat in ceea ce priveste evitarea retrogradarii, pentru ca in play-out este posibil orice, a declarat la finalul partidei antrenorul principal al Universitatii Timisoara.

Nici campioana nu a inceput cu formatia de baza, dintre titulari aflandu-se pe teren in primul set doar grecul Sarikeisoglou si libero-ul Adrian Feher.

Rematul a inceput partida asa cum era de asteptat, avand 8 – 1 la primul time-out tehnic, diferenta de sapte puncte inregistrandu-se si la al doilea timp tehnic de odihna (16 – 9). La 23 – 16, antrenorul Timisoarei a cerut al doilea time-out, dar banatenii nu au mai avut puterea nici macar sa reduca din handicap, diferenta din finalul setului fiind de opt puncte (25 – 17).

In setul al doilea, grecul Sarikeisoglou i-a lasat locul juniorului Mihai iupe, care a ramas in teren pana la finalul partidei.

Cu toate ca diferenta a fost tot de opt puncte si la finalul actului secund, setul doi a fost mai disputat, mai ales in prima jumatate. Oaspetii au avut 8 – 6 la primul time-out tehnic, iar la al doilea, campioana a avut avantaj minim, 16 – 15. Pe final, voleibalistii Rematului si-au mai revenit si s-au desprins decisiv, castigand setul cu 25 – 17.

Lanterna rosie a reusit chiar sa treaca de pragul de 20 in ultimul set al intalnirii, pierzand in actul trei cu 25 – 21, dupa ce Rematul a condus cu 8 – 7 la primul time-out tehnic, iar la al doilea Timisoara a fost cea care a avut avans minim, 15 – 16.

Am jucat azi (n.r. sambata) cu rezervele, dar nu cred ca s-a pus niciun moment problema castigatoarei. Am avut inca de la inceputul primului set un avans si le-am dat ocazia sa joace celor care au evoluat mai putin in alte partide. Intr-un astfel de meci, liderul clasamentului cu ultima clasata, nu prea sunt multe de spus. Totusi, baietii puteau sa joace putin mai bine. Au jucat cam timorati si nu stiu de ce, pentru ca adversarul nu ne-a creat probleme. Insa, intotdeauna cand adversarul este slab, este foarte greu sa te motivezi, a precizat antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie.

Remat Zalau: Razvan Mihalcea, Andrei Stoian, Mihai Maries, Michalis Sarikeisoglou, Serban Pascan, Andrei Laza si Adrian Feher – libero. A mai evoluat: Mihai Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Universitatea Timisoara: Palfi Tartas, Liviu Rapeanu, Cristian Balucescu, Vasile Dinca, Florin Flonta, Paul Olar – libero. Au mai evoluat: Ioan Grama si Alex Cotoranu. Antrenor: Sorin Gradinaru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »