Returul din Ligile a II-a si a III-a a fost din nou amanat

Magazin Salajean 2 martie 2012 0

Returul din Ligile a II-a si a III-a a fost din nou amanatStarea proasta a terenurilor de fotbal din Romania i-a determinat pe cei din Comitetul Executiv din cadrul Federatiei Romane de Fotbal sa amane cu o saptamana startul returului in Ligile a II-a si a III-a, esalonul secund urmand sa inceapa in 10 martie, iar Liga a III-a in 9 martie. Saptamana aceasta a avut loc o noua sedinta a Comitetului Executiv, solicitarea cluburilor din esaloanele doi si trei, de a fi amanat cu inca o saptamana startul returului, fiind aprobata. In cadrul sedintei din 29 februarie, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis sa amane cu inca o saptamana reluarea campionatelor Ligilor a 2-a si a 3-a. Astfel, returul campionatului Ligii a 2-a va porni la drum in ziua de 17 martie, iar cel al Ligii a 3-a cu o zi mai devreme, adica pe 16 martie, se arata pe site-ul oficial al FRF.

Avand in vedere ca nici starea gazonului de pe Stadionul Municipal din Zala nu se prezinta in conditii prea bune, antrenorul echipei FC Zalau, Marius Pasca, ne-a declarat ca se bucura de decizia luata de catre Comitetul Executiv. Ma bucur ca a fost amanat din nou returul, mai ales ca primul meci il jucam acasa, iar terenul nu arata prea bine. Sper insa ca in saptamana premergatoare inceperii returului sa putem intra pe teren, pentru antrenamente, fiindca suntem putin in urma cu pregatirea tehnico-tactica. Mai mult, ne-am antrenat pe teren sintetic si in sala de forta, a afirmat tehnicianul zalauan.

FC Zalau va sustine azi, de la ora 14, un nou meci amical, al VI-lea din pauza de iarna, urmand sa intalneasca la Cluj colega de serie, Universitatea II Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »