Retrospectiva sportiva (III)

Magazin Salajean 12 ianuarie 2009 0

Retrospectiva sportiva (III)

Pe parcursul a cateva episoade va vom prezenta retrospectiva sportiva salajeana a anului 2008, pe baza articolelor aparute doar in cotidianul Magazin Salajean. Azi, episodul al treilea, in care sunt inserate evenimentele din lunile iulie, august si septembrie. Cel mai important eveniment al acestei perioade a fost revenirea lui Gheorghe Tadici la HC Zalau.

Iulie

Luna lui cuptor incepe foarte bine pentru tenismena de la CSS – CSM Armatura Zalau, Andrada Vincze, care obtine cel mai bun rezultat din cariera la Campionatele Balcanice de cadeti si juniori, doua medalii de argint si una de bronz. Atleta de la CSM Armatura Zalau, Simona Maxim, are o evolutie modesta la Campionatele Balcanice de cros montan, clasandu-se doar pe locul zece la individual. Totusi, s-a intors cu o medalie de argint obtinuta cu echipa. Fotbalistul Laurentiu Mandru ajunge la o intelegere verbala cu cei din conducerea FC Zalau, efectueaza cateva antrenamente sub comanda lui Marius Pasca, insa, cu putin timp inaintea inceperii campionatului este ofertat de FC Bihor, echipa la care se si transfera. Karateka de la CS Favorit Zalau, Marc Crecan, obtine medalia de bronz la Campionatele Nationale de la Cluj-Napoca. Viitorul Zalau pleaca la traditionalul turneu de fotbal de la Presov Fragaria. Echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj obtine locul intai la faza finala a campionatului de volei de la Piatra Neamt.

Fundasul Cosmin Cosma ajunge la o intelegere cu FC Zalau, alaturandu-se echipei in cantonamentul de la Sovata. Dupa cantonamentul efectuat in Grecia, nu mai putin de cinci jucatori de la FC Silvania Simleu Silvaniei (Ulmeanu, Borz, Gabor, Suteu si Farcas) sunt trimisi la echipa a doua de antrenorul Mircea Bolba.

Venit la FC Zalau pentru a ajuta echipa sa promoveze in liga a treia, Claudiu Mutu pleaca de la gruparea zalauana inaintea inceperii sezonului 2008 – 2009. Atleta zalauanca Paula Todoran devine vicecampioana nationala in proba de 5.000 de metri. HC Zalau face primul transfer al verii, tanara baimareanca Cristina Klocza. FC Zalau termina la egalitate, scor 1

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »