Resovia Rzeszow a jucat la “relanti” cu Remat Zalău

Marius Morar 1 noiembrie 2012 2
Resovia Rzeszow a jucat la “relanti” cu Remat Zalău

“Adversarii nu ne-au forţat să jucăm mai bine”, spune antrenorul polonezilor, Andrzej Kowal

Campioana României a pus în foarte puţine momente probleme campioanei Poloniei, Resovia Rzeszow, aceasta în ideea în care, gazdele de miercuri seara au apăsat puţin pe acceleraţie, după cum a precizat la finalul partidei antrenorul Andrzej Kowal.
“Recunosc că nu am avut un nivel imperiosant în joc. Pe de altă parte, adversarii nu ne-au forţat să jucăm mai bine. Scopul nostru a fost câştigăm cele trei puncte şi l-am îndeplinit”, a declarat Kowal.
De cealaltă parte, tehnicianul campioanei României, Mariusz Sordyl, fost jucător la Resovia Rzeszow, a recunoscut că formaţia zălăuană a avut şi de această dată o eficienţă slabă pe faza de atac. “Am fi vrut o evoluţie mai bună, dar cu slaba eficienţă în atac, cea mai mare problemă a noastră de la începutul sezonului, n-am putut mai mult. În ciuda dificultăţilor, am fost foarte aproape de prelungiri în setul doi, dar la final am făcut uşor două greşeli. Următoarele două meciuri cu Arago vor fi cruciale pentru noi, dacă vrem să facem puncte în această grupă, este de părere antrenorul polonez de pe banca Rematului.
Interesant este că şi antrenorul echipei italiene, Lannuti Cuneo, a declarat la finalul meciului cu Remat, pe care l-a câştigat cu 3 – 0, că dacă ar fi avut o asemenea evoluţie în campionatul Italiei ar fi pierdut toate meciurile.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. coco 1 noiembrie 2012 at 17:56 - Reply

    Mi se pare mie, sau articolele dvs. au titluri putin tendentioase, “anti-volei” ? Baietii pierd ustutator, iar Cuneo si Rzeszow joaca la relanti cu noi. FANTASTIC. Oare MUFC, Bayern, Chelsea, Real, JUve etc, cum ar juca cu echipele noastre ?
    Puneti problema da parca baietii astia ne-ar fi facut de rusine prin cele 2 meciuri din CL.
    Ca asa ne-au facut in campionat (cel putin deocamdata) e adevarat, dar in CL, la lotul actual sunt rezultate normale, nu ai cum sa joci de la egal la egal cu echipe de calibrul asta. Poate cu francezii, mai ales daca ar juca si Nagy.

  2. Contribuabil 2 noiembrie 2012 at 13:34 - Reply

    Mercenarii,Daca vreau sa joace in cupele europene sa se autofinanteze!Nu e normal ca bugetul sa-i finanteze!Unii ,,traiesc bine”pe banii contribuabilului salajan!

Lasa un Raspuns »