Republicanii de la FC Zalau au debutat cu dreptul

Magazin Salajean 9 septembrie 2008 0

Republicanii de la FC Zalau au debutat cu dreptul

Cele doua echipe de juniori republicani de la FC Zalau au castigat in prima etapa din noul sezon, in deplasare, la Mechel Campia Turzii

Juniori A: Mechel Campia Turzii – FC Zalau 1 – 3 (0 – 0)

Juniori B: Mechel Campia Turzii – FC Zalau 1 – 2 (0 – 0)

Echipele de juniori republicani A si B de la FC Zalau, pregatite de Zoli Ardelean si de Dan Lucaciu, au debutat cu dreptul in noul sezon al Campionatului National de juniori republicani. Jucatorii zalauani au castigat in deplasare, in fata echipei Mechel Campia Turzii. Juniorii A s-au impus cu scorul de 3 – 1, dupa ce gazdele conduceau la un moment dat cu scorul de 1 – 0. Pentru FC Zalau au marcat: Filip (2) si Garbouan (1).

FC Zalau: Solomonean – Gaidos, Mocean, Potra, Lukacs, Garbouan, Filip, Mastan, R. Hendea, Pocol, Bendre. Au mai evoluat: Corb, V. Hendea, Rad si Visan. Antrenor: Zoli Ardelean.

Juniorii antrenati de Dan Lucaciu s-au impus cu scorul de 2 – 1, dupa au condus cu scorul de 2 – 0, gazdele marcand golul de onoare in finalul meciului, din lovitura de pedeapsa. La fel ca in meciul de juniori A, scorul pauzei a fost 0 – 0, toate cele trei goluri inscriindu-se in partea a doua a meciului. Ambele goluri pentru FC Zalau au fost marcate de Ember. Ambele echipe au evoluat foarte bine. Ambele grupe mai puteau inscrie, fiindca au mai avut ocazii, a declarat Dan Lucaciu care a insotit ambele grupe de juniori republicani, fiindca Zoli Ardelean a fost prezent duminica la inmormantarea lui Andrei Vaida, fost jucator si antrenor la Armatura Zalau. In etapa viitoare, FC Zalau va primi vizita celor de la Ardealul Cluj.

FC Zalau: Chis, S. Nicoara, L. Pop, Nicorici, Tiriac, Muresan, Lung, Lukacs, Lucacel, Ember, S. Pop. Au mai evoluat: Itu, Ardelean, Simion. Antrenor: Dan Lucaciu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »