Remiza la Baia Mare

Magazin Salajean 22 iulie 2008 0

Remiza la Baia Mare

FC Zalau a sustinut sambata al treilea meci de verificare din aceasta vara, intalnind in deplasare echipa din Liga a III-a, FC Baia Mare. Meciul a avut loc pe Stadionul din Dealul Florilor si s-a incheiat cu scorul de 1 – 1. Prima parte a fost controlata in cea mai mare parte de gazde, care au si reusit sa marcheze cu un minut inainte de fluierul primei parti prin Szentlaszloi. Acesta a trimis balonul in plasa de la aproximativ 5 metri, dupa o respingere a portarului Notigan dintr-un sut de la 20 de metri. Partea a doua le-a apartinut zalauanilor, acestia restabilind egalitatea in prima parte a reprizei a doua, prin atacantul Alexandru Pop.

Chiar daca a ajuns la Zalau joi seara, iar vineri a efectuat primul antrenament usor, Gorga nu a fost folosit de antrenorul Marius Pasca in partida de la Baia Mare. Din cauza ploii cazute in seara premergatoare disputarii meciului, cele doua formatii nu au putut controla balonul in unele zone ale terenului. Urmatorul meci de verificare pentru echipa pregatita de Marius Pasca va avea loc miercuri de la ora 17, pe Stadionul Municipal, in fata formatiei satmarene Somesul Oar. Tehnicianul Pasca a definitivat dupa antrenamentul de aseara lotul pentru noul sezon, acesta urmand sa vi-l prezentam in editia de maine.

FC Zalau: Notigan – Toma, I. Blaga, Cosma, Negrean, Mandru, Bode, Toth, Maior, Farcas si Ignat. Au mai jucat: Moldovan, Madaras, Chira, Roja, R. Blaga, Craciun, Niculaut, Vegh si Pop. Antrenor: Marius Pasca.

FC Baia Mare: Bota – Vanca, Colar, Hodor, Cr. Lazar, Drule, Ernszt, Negrea, Szentlaszloi, Batin si Achim. Au mai jucat: Ster, Darabus, Bichiri, Durus, Rednic, Ciceu, V. Pop, Cr. Pop, Berki, Bg. Lazar, Hosu, Giurea, Andrean. Antrenori: Florin Fabian, Dinu Bumb si Vasile Sleam.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Baia Mare, formata din Adrian Suta – Daniel Luputi si Cristian Lucaci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »