Rematul va anunţa mâine numele antrenorului secund

Magazin Salajean 23 iunie 2011 0

Rematul va anunţa mâine numele antrenorului secund

Campioana României şi-a prezentat la finele săptămânii trecute noul antrenor principal, pe polonezul Mariusz Sordyl, cu care speră să câştige al treilea titlu consecutiv de campioană a României, iar până vineri va fi anunţat şi numele antrenorului secund. Acesta va fi un tehnician din România, directorul organizatoric al Rematului afirmând că se discută în continuare şi cu fostul secund, Ovidiu Macarie. Până vineri vom anunţa şi numele antrenorului secund. Acesta va fi un antrenor din România, însă abia în zilele următoare vom putea anunţa numele acestuia. Continuăm discuţiile şi cu fostul secund, Macarie, a declarat Cristian Ciobănescu.

Prezent săptămâna trecută pentru câteva zile în România, antrenorul polonez Mariusz Sordyl a făcut cunoştinţă cu mai mulţi tehnicieni români, urmând ca până vineri să aleagă numele noului său colaborator de pe banca Rematului.

În altă ordine de idei, conducerea Rematului a anunţat că formaţia zălăuană a fost invitată în luna septembrie la un turneu de verificare în Polonia, la care mai sunt invitate campioana Turciei, Fenerbahce Istambul, Jeziorak Ilawa, din Polonia. Organizatoarea turneului va fi chiar noua echipă a zălăuanului Adrian Gontariu, Asseco Resovia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »