Rematul ţinteşte prima victorie în Liga Campionilor

Marius Morar 20 noiembrie 2012 2
Rematul ţinteşte prima victorie în Liga Campionilor

Miercuri, ora 19, Sala Sporturilor din Zalău
Remat Zalău – Arago de Sette

Fără set câştigat în primele trei partide disputate, tripla campioană a României, Remat Zalău, speră să dea lovitura, miercuri seara, în Liga Campionilor şi să obţină prima victorie în Grupa G. Formaţia zălăuană întâlneşte echipa franceză Arago de Sette, în faţa căreia a pierdut cu 0 – 3 săptămâna trecută. Este practic cel mai accesibil adversar al Rematului din această grupă, în faţa căreia, libero-ul Adrian Feher consideră că s-ar putea obţine o victorie. “Ne dorim o victorie, pentru că nu vrem că încheiem sezonul competiţional din cupele europene fără să obţinem măcar o victorie. Ne-am pregătit la modul cel mai serios pentru acest meci, chiar dacă avem anumite probleme de lot şi sperăm la o figură frumoasă în partida cu Arago de Sette. Cred că putem obţine o victorie în faţa unei echipe franceze care, la început, părea mult mai accesibilă”, consideră libero-ul campioanei Remat, Adrian Feher.
Nemulţumit de jocul echipei din meciul tur cu francezii, antrenorul polonez al formaţiei zălăuane, Mariusz Sordyl, consideră că jucătorii Rematului trebuie să lupte mai mult pe teren pentru a obţine ceea ce-şi doresc. “Am fost puţin dezamăgit după primul meci cu Arago, pentru că aşteptam mult mai mult de la echipa mea. Nu este însă uşor să concurezi împotriva echipelor franceze, pentru că ele joacă un volei curat şi responsabil. În ceea ce ne priveşte pe noi, avem multe aspecte de pus la punct. Trebuie să luptăm mai mult şi să fim mai competitivi pentru a ne atinge scopul, fiindcă deocamdată nu am dovedit ceea ce putem”, a declarat antrenorul Rematului, polonezul Mariusz Sordyl.
Cu zero puncte şi zero seturi câştigate, Rematul mai are şanse aproape nule la calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV, unde vor merge echipele cu cel mai bun punctaj de pe locul trei.
Partida dintre Remat Zalău şi Arago de Sette va fi oficiată de turcul Bozkurt Bulent şi sârbul Boris Kolarevic şi va începe la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău.
Pentru echipa zălăuană va fi penultima partidă pe teren propriu din faza grupelor, ultimul meci fiind programat în 4 decembrie, de la ora 19, în faţa polonezilor de la Asseco Resovia Rzeszow.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. bo 20 noiembrie 2012 at 18:36 - Reply

    cat e biletul ,la meci?

  2. mops 21 noiembrie 2012 at 15:59 - Reply

    15 lei

Lasa un Raspuns »