Rematul s-a impus in trei seturi la Baia Mare

Magazin Salajean 31 ianuarie 2011 0

Rematul s-a impus in trei seturi la Baia Mare

Stiinta Explorari Baia Mare – CS Remat Zalau 0 – 3 (-22, -19, -19)

Stiinta Explorari Baia Mare: Neamt, Kecskemeti, Teusan, Didorciuc, Socaciu, Tutea, Tofan – libero. Au mai evoluat: Veber, Pastean, Negrean, Raileanu, Balog. Antrenori: Marius Botea si Sorin Pop.

Remat Zalau: Josifov, Nagy, Geiger, Nemeth, Stoian, Laza, Feher – libero. Au mai evoluat: Pasca, Afloarei, Seiffert, Maries, Ciupe. Antrenori: Mircea Dudas si Ovidiu Macarie.

Desi era considerat un derby, meciul dintre Stiinta Explorari Baia Mare si Remat Zalau s-a terminat dupa numai trei seturi, dominate aproape in totalitate de formatia zalauana.

Geiger si compania au inceput in forta primul set, conducand cu scorul de 6 – 2 dupa primele opt mingi ale meciului. Scorul a devenit apoi 9 – 5 si 14 – 11 pentru Remat, care nu a mai putut fi egalata pana la final, chiar daca la un moment dat baimarenii s-au apropiat la un punct (21 – 22). Aproape la fel a evoluat scorul si in setul al doilea. Dupa ce la un moment dat tabela arata egalitate (2 – 2), baimarenii au condus cu 6 – 4 si 8 – 7 la primul time-out tehnic. Zalaul a preluat insa repede conducerea, 11 – 12, iar la al doilea timp tehnic a avut avans de doua puncte (14 – 16). Diferenta din final a fost si mai mare, Rematul castigand setul cu 25 – 19.

Si ultimul set a fost la discretia echipei zalauane. Dupa 4 – 6, Rematul a avut 13 – 16 la al doilea timp tehnic si 16 – 22 spre final. Diferenta a fost tot de sase puncte si la sfarsitul setului (19 – 25). Baietii au facut un joc foarte bun si-i felicit pentru acest lucru. Ne-am aparat bine, chiar daca preluarea nu a fost atat de buna.Baia Mare este o echipa buna, artagoasa, spun eu, mai buna decat Piatra Neamt. Daca va juca asa in continuare are sanse mari sa termine in primele patru echipe, ne-a precizat antrenorul Rematului, Mircea Dudas.

Dupa succesul de la Baia Mare, Rematul s-a apropiat la un punct de liderul Tomis Constanta, care a castigat doar in tie-break partida de la Dej.

In etapa de sambata, zalauanii ar fi trebuit sa intalneasca pe teren propriu Torpi Targu Mures, insa echipa targumureseana a fost exclusa din campionat, astfel ca Rematul va castiga cu 3 – 0.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »