Rematul s-a distrat cu Clujul

Magazin Salajean 22 noiembrie 2010 0

Rematul s-a distrat cu Clujul

CS Remat Zalau – U Cluj 3 – 0 (13, 20, 13)

CS Remat Zalau: Ciortea, Margarido, Geiger, Afloarei, Borota, Laza, Feher – libero. Au mai evoluat: Nemeth si Stoian. Antrenor: Ovidiu Macarie

Campioana Romaniei a obtinut sambata seara, in Sala Sporturilor din Zalau, al saptelea succes consecutiv din Divizia A1 la volei masculin. Remat Zalau a dispus, fara mari eforturi, cu scorul de 3 – 0 de studentii clujeni, ramanand in continuare singura echipa cu maxim de puncte. Clujenii au castiga prima minge a meciului, Afloarei servind in out, insa, pana la primul time-out tehnic, nu au mai reusit sa faca decat trei puncte, scorul devenind 8 – 4 pentru Zalau. Diferenta a crescut la noua puncte la cel de-al doilea (16 – 7), iar la final, campioana avea un avans de 12 puncte (25 – 13).

In actul secund, diferenta a fost mai mare la primul timp tehnic (8 – 2), dupa care, clujenii au egalat situatia la 12. S-a mers cap la cap pana la al doilea time-out tehnic, cand Rematul conducea cu 16 – 15, dupa care, pe final, campioana s-a distantat decisiv, impunandu-se cu scorul de 25 – 20.

Ultimul set a fost asemanator cu primul. Dupa 8 – 5 la primul time-out tehnic, scorul a devenit 16 – 9 la al doilea, iar diferenta de la final a fost aceeasi ca in primul set, de 12 puncte (25 – 13), atacul lui Laza incheind setul si meciul.

Pentru gruparea zalauana urmeaza miercuri seara meciul din grupele Champions League, in deplasare, in fata campioanei Germaniei, VfB Friedrichshafen, dupa care, sambata va avea loc un nou duel in campionatul intern, in deplasare, in fata celor de la SCM Craiova.

Dupa succesul de sambata, Remat Zalau are 21 de puncte acumulate, fiind urmata in clasament de Tomis Constanta, cu 20 de puncte si de Dinamo Bucuresti, cu 14 puncte. Ultimele doua locuri sunt ocupate de Torpi Targu Mures, cu un singur punct si de SCM LPS Suceava, cu zero puncte.

Rezultatele complete: SCM Craiova – CSMU LPS Suceava 3 – 0, Remat Zalau – U Cluj 3 – 0, CVM Tomis Cosntanta – Dinamo Bucuresti 3 – 0, CSM Bucuresti – Steaua Bucuresti 3 – 1, VCM LPS Piatra Neamt – Torpi Tg. Mures 3 – 1, Unirea Dej – Explorari Baia Mare 1 – 3.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »