Rematul ramane cu sanse reale la calificarea in Cupa CEV

Magazin Salajean 12 ianuarie 2012 0

Rematul ramane cu sanse reale la calificarea in Cupa CEVCampioana Romaniei la volei masculin a sustinut aseara, de la ora 18 (ora Romaniei), ultimul meci in deplasare din faza grupelor Ligii Campionilor, in fata rusilor de la Zenit Kazan. Toata atentia iubitorilor voleiului salajean s-a indreptat insa catre meciul din Belgia, de marti seara, dintre Euphony Asse Lennik si nemtii de la VfB Friedrichshafen. Echipa belgiana avea 3 puncte acumulate inaintea partidei de marti, iar in cazul in care ar fi castigat doua seturi ar fi avut 4 puncte, ceea ce ar fi complicat serios lucrurile in privinta calificarii Rematului in sferturile de finala ale Cupei CEV. Daca Euphony ar fi castigat partida cu Friedrichshafen ar fi avut, in total, 5 sau chiar 6 puncte, iar in aceste conditii Rematul putea spune adio calificarii in Cupa CEV inca dinaintea ultimului meci din grupe, programat saptamana viitoare, la Baia Mare, chiar in fata echipei din Belgia.

Sansa insa a fost de partea noastra, nemtii condusi de Stelian Moculescu si Aurel Vlaicu castigand cu scorul de 3 – 1. Dupa primele doua seturi, echipa germana conducea cu 2 – 0, dupa 32 – 30 si 25 – 23. Gazdele s-au apropiat la un set distanta, dupa ce si-au adjudecat actul trei cu 25 – 20, dar nemtii au pus capat intalnirii dupa setul patru, la finalul caruia scorul era 25 – 21 in favoarea lor.

Nu putem decat sa ne bucuram de victoria echipei Friedrichshafen, mai ales ca aceasta ne ajuta foarte mult in lupta pentru calificarea in Cupa CEV. Avem o sansa mare. Cred ca vom face fata echipei din Belgia si vom castiga meciul in cel mult patru seturi pentru a ne indeplini obiectivul propus in acest sezon, a declarat fostul presedinte Liviu Ciupe.

In acest moment, Euphony are trei puncte acumulate, in timp ce Rematul are doar unul, iar in cazul unei victorii in cel mult patru seturi a echipei zalauane, in meciul direct de saptamana viitoare, campioana Romaniei va obtine calificarea in sferturile de finala ale Cupei CEV.

Clasamentul Grupei B inaintea meciului dintre Zenit Kazan si Remat Zalau:

1. VfB Friedrichshafen 5 4 1 13 – 6 12p

2. Zenit Kazan 4 4 0 12 – 2 11p

3. Euphony Asse Lennik 5 1 4 7 – 14 3p

4. Remat Zalau 4 0 4 3 – 12 1p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »