Rematul prezinta mai mult interes pentru polonezi decat campioana Europei

Magazin Salajean 14 ianuarie 2011 0

Rematul prezinta mai mult interes pentru polonezi decat campioana Europei

Peste 11.000 de oameni au tinut sa fie prezenti miercuri seara, la partida dintre PGE Skra Belchatow si Remat Zalau, in ultimul meci din grupele Champions League

Chiar daca nu mai prezenta un interes prea mare, fiindca PGE Skra Belchatow era deja calificata in faza urmatoare a Ligii Campionilor, adversara, Remat Zalau fiind ultima clasata in Grupa D, partida de miercuri seara, dintre cele doua echipe, a fost urmarita de 11.178 de spectatori. Un numar mai mare de spectatori in Atlas Arena din Lodz s-a inregistrat la meciul dintre Belchatow si VfB Friedrichshafen, 11.327, in timp ce la partida cu italienii de la Trentino BetClic a fost urmarita pe viu de numai 10.500 de persoane. Cel mai redus numar de spectatori in Grupa D s-a inregistrat la meciul din 6 ianuarie, de la Zalau, dintre Remat si VfB Friedrichshafen, la meci fiind prezenti 1.000 de spectatori. \A fost ceva de nedescris in sala din Lodz, o atmosfera cum rar mai poti vedea, mai ales la un meci de volei, ne-a precizat Cristian Ciobanescu, team-managerul Rematului.

Referitor la jocul dintre cele doua echipe, era greu de crezut ca echipa zalauana le va putea pune probleme polonezilor, care au terminat grupa in pozitia de lider. Totusi, voleibalistii condusi de Mircea Dudas au facut un meci destul de bun, reusind chiar sa conduca in anumite momente ale jocului.

In primul set, Rematul a condus cu scorul de 7 – 8 la primul time-out tehnic, dupa care Belchatow a intors rezultatul avand 16 – 14 la cel de-al doilea timp de odihna. Pe final, scorul a devenit 21 – 16, iar setul s-a incheiat cu 25 – 19.

Daca primul set a durat 26 de minute, actul secund s-a incheiat cel mai repede, dupa doar 23 de minute. Polonezii au condus pe toata durata setului, 8 – 5 la primul timp tehnic, 16 – 9 la al doilea, 21 – 11, iar la 25 – 14.

Ultimul set a fost cel mai disputat. Rematul a condus cu 8 – 6 dupa prima parte a setului, dar Belchatow a intors rezultatul si a avut avantaj minim la al doilea time-out, 16 – 15. Rematul nu a cedat si s-a tinut la un punct in spatele polonezilor pana spre final (21 – 20), dar pe final Belchatow s-a desprins si s-a impus cu scorul de 25 – 22.

Chiar daca a terminat pe ultimul loc in Grupa D a Ligii Campionilor, castigand mai mult experienta decat seturi sau puncte, Remat Zalau nu s-a facut de rusine in fata celor mai bune echipe din Europa. Totusi, deocamdata suntem prea mici pentru o competitie cum este Champions League.

PGE Skra Belchatow: Woicki, Wlazly, Winiarski, Kurek, Wnuk, Plinski, Zatorski (libero). Au mai evoluat: Bakiewicz, Antiga, Novotny. Antrenori: Jacek Nawrocki (principal), Maciej Bartodziejski (secund)

Remat Zalau: Nagy, Geiger, Seiffert, Nemeth, Afloarei, Laza, Feher (libero). Au mai evoluat: Josifov, Maries si Stoian. Antrenori: Mircea Dudas (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »