Rematul păstrează titlul de campioană la Zalău

Magazin Salajean 2 mai 2011 0

Rematul păstrează titlul de campioană la ZalăuSala Sporturilor a fost în sărbătoare sâmbătă seara, când Remat Zalău a cucerit al doilea titlu consecutiv de campioană a României. Chiar dacă la un moment dat nimeni nu-i mai dădea nicio şansă la titlu, mai ales după eşecurile de pe teren propriu în faţa principalelor contracandidate, Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti, echipa zălăuană a avut un parcurs aproape fără greşeală în play-off, intrând la final în posesia medaliilor de aur şi a tricourilor de campioni, dar şi a preţiosului trofeu.

Finala avea să o pună pe Remat faţă-n faţă cu revelaţia acestei ediţii, Ştiinţa Explorări Baia Mare. Un adversar pe care zălăuanii şi l-au dorit cel mai mult în finală, fiindcă ştiau că maramureşenii nu au cum să le pună mari probleme.

Aşa s-a şi întâmplat. 2 – 0 pentru Remat Zalău la finalul primelor două jocuri de la Baia Mare, iar gruparea de la poalele Meseşului mai avea nevoie de o singură victorie pentru a păstra titlul de campioană la Zalău. Succes pe care l-a obţinut fără nicio emoţie sâmbătă seara, în faţa propriilor suporteri, câştigând partida după numai trei seturi (25 – 17, 25 – 17 şi 25 – 20).

Ultimul punct pentru formaţia zălăuană l-a câştigat Vasile Afloarei, care a blocat foarte bine atacul băimărenilor, după care a început fiesta.

După hora încinsă la mijlocul terenului de către jucători şi multe alte felicitări venite din partea spectatorilor a urmat festivitatea de premiere. Primii care au fost premiaţi au fost învinşii, adică voleibaliştii de la Baia Mare, care au primit medaliile de argint din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc şi din partea primarului Radu Căpîlnaşiu. Edilul Zalăului a fost cel care i-a premiat şi pe campioni, alături de preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan.

Conducerea clubului Remat Zalău a avut şi o surpriză pentru cei prezenţi la meci. După festivitatea de premiere, în Sala Sporturilor şi-a făcut apariţia trupa Desperado, care a concertat mai bine de o jumătate de oră.

Declaraţie şoc făcută de preşedintele Rematului

Declaraţie şoc făcută la finalul meciului de sâmbătă de către preşedintele campioanei, Liviu Ciupe. Deşi era extrem de fericit de al doilea titlu câştigat cu Remat Zalău, omul de afaceri a precizat că sunt şanse mari ca în această vară să părăsească echipa de volei, lucru pe care a fost la un pas să-l facă şi la începutul acestui an. Am avut încredere în băieţi că azi (n.r. sâmbătă) se va încheia acest campionat şi mă bucur că s-a finalizat într-un mod favorabil nouă. Am arătat valoarea pe care o avem ca echipă, am arătat că la Zalău există un management care, dacă este lăsat în pace dă rezultatele care trebuie să le dea un management de performanţă. Unora le place să vorbească mult şi să facă fapte puţine. Eu am un alt principiu, să vorbesc mai puţin şi să am fapte mai multe. Acest lucru se vede doar prin rezultate atât în lumea afacerilor, cât şi în sport. Sunt lucruri dovedite nu povestite. De poveşti sunt sătul.

De azi, cine vrea să ia această echipă are posibilitatea pentru că mă mai gândesc dacă o duc mai departe. Am vrut să demonstrez iubitorilor de volei că pot să obţin din nou performanţe cu această echipă. Şi celor care mă iubesc, dar şi celor care nu mă iubesc, fiindcă cei care nu mă iubesc m-au ambiţionat mai tare să fac performanţă, iar managementul este acelaşi, indiferent că este într-o instituţie, firmă sau în sport. Mă voi gândi cu multă atenţie în perioada următoare dacă voi continua sau nu la această echipă. Vreau să promită şi alţii un nou titlu la anul, pentru că sunt mulţi care numai vorbesc. Eu îi las, nu este nicio problemă, le dau pista, ei numai să alerge, a fost declaraţia făcută de Liviu Ciupe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »