Rematul, la ultima deplasare din Liga Campionilor

Magazin Salajean 11 ianuarie 2012 0

Rematul, la ultima deplasare din Liga CampionilorAzi, ora 18 (ora Romaniei), Sala Saint Petersburg din Kazan

Zenit Kazan – CS Remat Zalau

Campioana Romaniei va sustine in aceasta seara ultimul meci in deplasare din faza grupelor Ligii Campionilor la volei masculin. Rematul va intalni cea mai buna echipa din grupa, si una dintre cele mai bune ale competitiei, Zenit Kazan, in fata careia a pierdut in tur, la Baia Mare, cu scorul de 3 – 0. Sa nu ne imbatam cu apa de ploaie pentru ca este clar ca nu avem nicio sansa in Rusia. Sper insa sa obtinem prima victorie in Champions League in meciul de la Baia Mare, cu echipa belgiana si sa obtinem calificarea in Cupa CEV, a precizat fostul presedinte Liviu Ciupe.

Avand in vedere ca ridicatorul Sladecek si secundul Dos Santos nu mai fac parte din lotul Rematului, campioana s-a deplasat doar cu zece jucatori in Rusia. Puteam sa le rezolvam actele celor doi greci, insa tot nu puteau face deplasarea in Rusia, fiindca Ambasada Rusiei a fost inchisa pana in zece ianuarie. Nici nu puteam sa-i tinem pe cei doi jucatori la care am renuntat cu santaj pana la acest meci, pentru ca nu era corect din partea noastra, a explicat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Tarle.

Campioana a plecat spre Rusia inca de duminica noaptea, ajungand luni seara in capitala Republicii Tatarstan, unde termometrele arata nu mai putin de minus 18 grade.

Aseara, dupa inchiderea editiei, s-a desfasurat celalalt meci al etapei, intre Euphony Asse Lennik si VfB Friedrichshafen.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »