Rematul l-a transferat pe internaţionalul Laurenţiu Birău

Magazin Salajean 14 iunie 2011 0

Rematul l-a transferat pe internaţionalul Laurenţiu Birău

Al treilea transfer făcut de Remat Zalău în această vară. După ce şi-a asigurat serviciile românului Răzvan Mihalcea şi ale bulgarului Dimitri Ţucov, conducerea clubului zălăuan a ajuns joi după-amiaza la un acord cu internaţionalul român Laurenţiu Birău, cu care a semnat un contract valabil pe un an.

De serviciile jucătorului, care azi împlineşte vârsta de 30 de ani, s-a interesat şi fosta campioană, CVM Tomis Constanţa, însă faptul că Remat Zalău va evolua şi în acest an în Liga Campionilor a contat mult pentru internaţionalul român.

Laurenţiu Fabian Birău a activat timp de cinci ani în campionatul Franţei, la echipele Avignon şi Nice.

Birău se află în această perioadă la lotul naţional, cu care va susţine sâmbătă şi duminică a III-a dublă din Liga Europeană, împotriva reprezentativei Belarusului.

3.000 de euro din drepturile de televiziune

Campioana României va fi premiată cu suma de 3.000 de euro pentru drepturile de televizare din sezonul 2010 – 2011, sumă ce va acoperi cel puţin o parte din taxele FRV pentru sezonul trecut, respectiv transferurile interne şi internaţionale.

Locul doi, pe care s-a situat Explorări Baia Mare va primi 2.500 de euro, în timp ce Dinamo Bucureşti, clasată pe locul trei, va intra în posesia sumei de 2.000 de euro. Locul patru va fi premiat cu 1.500 de euro, locul cinci cu 1.000 de euro, iar locurile VI – X cu câte 500 de euro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »