Rematul are sanse mari sa joace la Zalau meciurile din Liga Campionilor

Magazin Salajean 22 iulie 2010 0

Rematul are sanse mari sa joace la Zalau meciurile din Liga Campionilor

Devenita campioana a Romaniei la finalul sezonului trecut, formatia masculina de volei, Remat Zalau, a fost acceptata de forul european de specialitate (CEV), in premiera, in grupele Ligii Campionilor. Au aparut insa anumite probleme privind locul de desfasurare a meciurilor de pe teren propriu, prima concluzie a CEV fiind aceea ca Sala Sporturilor din Zalau nu corespunde conditiilor impuse pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor. Oficialii zalauani au fost obligati astfel sa numeasca o sala de rezerva, alegand-o pe cea din Cluj, Sala Sporturilor Horia Demian.

Sigur ca, atat pentru conducerea clubului, cat si pentru jucatori si suporteri era foarte incomod ca Rematul sa evolueze intr-un judet limitrof, astfel ca presedintele Liviu Ciupe a facut, in continuare, eforturi pentru a-i determina pe oficialii CEV sa permita desfasurarea meciurilor de pe teren propriu, la Zalau. La inceputul acestei saptamani a sosit la Zalau un supervizor din Ungaria, care, desi a vizitat inainte sala din Cluj, de care s-a aratat foarte incantat, a declarat ca formatia zalauana va putea desfasura la Zalau meciurile de pe teren propriu, insa, in anumite conditii.

Capacitatea tribunelor nu va trebui modificata, insa sunt necesare anumite renovari la vestiare, la sala de protocol si la celelalte anexe. Ni s-au pus anumite conditii, pe care, daca le vom respecta, vom putea juca la Zalau meciurile de pe teren propriu, a afirmat presedintele Liviu Ciupe.

Conducerea Rematului va trebui sa trimita la finele lunii septembrie un nou raport, cu toate modificarile solicitate, in baza caruia echipa zalauana va primi sau nu acceptul de a juca la Zalau meciurile de pe teren propriu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »